E2a

Hur man gör ett band bukett

Gungade brudbukett in i den väntande händerna på tärnor och enskilda damer är en utmärkt bröllop tradition. Om du vill behålla din vackra bröllop bukett istället för att kasta den till skaran av ivriga tärnor, varför inte du kasta ett band bukett istället? Du behöver inte punga ut en massa pengar för ett band bukett om du vet hur man gör ett band bukett själv-något du lär dig att göra genom att läsa stegen nedan:

Hur man gör ett band bukett. Dra om en fot band.
Hur man gör ett band bukett. Dra om en fot band.

 1. Samla band och rosetter på din brud gåvor eller gamla band gåva i din garderob, om du är för vana att hålla och återanvända dem.
 2. Använda förpackningar tejp, fästa rosetter på ena sidan av ett papper platta eller runda kartong cut-out. Ordna bågar efter färg eller storlek och låter långa band flöda fritt på ena sidan, som i ett traditionellt bröllop bukett.
 3. Fortfarande använder förpackningar tejp, bifoga en rektangulär bit kartong i botten som handtag din make-shift band bukett.

Om du vill ha en finare band bukett:

 1. Förbered: en spole av band (material, färg och bredd ditt val), en bukett hållare, florist tråd, florist tejp och en kniv eller sax.
 2. Skär ca sex inches av florist tråd.
 3. Dra om en fot band. Att sätta bandet mellan mitten eller pekfingret och tummen, låt ungefär sex inches eller längre av band gratis.
 4. Bilda en slinga med den fria änden av bandet och hålla slingan.
 5. Vrid den långa änden av bandet till en slinga mitt emot den första du gjorde med den lediga handen.
 6. Fortsätt att göra slingor av samma storlek, växelvis på vardera sidan av de två första slingorna du gjort tills du bildar en blomma band rosett.
 7. Fäst öglorna med bit florist tråd och vrid tills du bildar "stam" av fören.
 8. Linda "stam" med blommiga tejp.
 9. Gör flera bågar sedan ordna och fäst dem på en bukett hållare. Se till att fylla luckorna på hållaren för att göra din bukett se söt.

Vira den fria änden av bandet halvvägs i sedan över den första triangeln och skapa en andra triangel. Tar ca 6 inches av tråd.
Vira den fria änden av bandet halvvägs i sedan över den första triangeln och skapa en andra triangel. Tar ca 6 inches av tråd.

För att skapa band rosor, behöver du en spole band 3 inches i bredd, nål och tråd i samma färg som bandet, tråd och sax följa dessa steg:

 1. Trä nålen med matchande tråd.
 2. Håll slutet av bandet, vik änden över för att skapa en triangel håll triangeln du just gjort.
 3. Vira den fria änden av bandet halvvägs i sedan över den första triangeln och skapa en andra triangel, håll sedan med den andra handen. Varje "triangel" blir bladet på din ros. Upprepa tills du har önskad storlek på din ros band, klipp av den återstående bandet.
 4. Försiktigt vända steg över, tryck gängade nålen ner i mitten av ros och dra. Göra flera stygn för att säkra rosen.
 5. Tar ca 6 inches av tråd, vik den på mitten och pressa ändarna genom den övre mitten av bandet. Tråden ska komma ut i botten av ros. Vrid vajern tills du skapar stammen.
 6. Gör flera rosor tills du fyller buketten hållaren med dem.

Där har du det: stegen om hur man gör ett band bukett för ditt bröllop. Oavsett om du vill ha en fancy eller enkel band bukett är de steg du behöver behandlas här.