E2a

Hur man gör ett bälte kapsylen

En av de stora kategorierna av mode är tillbehör

En av de stora kategorierna av mode är tillbehör och en av de mest avgörande och funktionella tillbehör är bältet. Bälten uppfanns inte bara för att förbättra sin mode. Ännu viktigare är dess mycket funktion att hålla byxorna eller blus på plats. Det finns många underkategorier av bälten, och varumärket, trend och stil kraftigt diktera kostnaden för inköp en. Lyckligtvis finns det sätt att få bälten enligt din budget. Dock är det bästa alternativet fortfarande fri en! Lär dig att göra ett bälte askdalen med vardagliga saker som flask-mössor bara genom att följa dessa enkla steg!

1. Material. Skaffa följande material.

  • Bälte spänne
  • Liten borr
  • Läderbälte
  • Tänger
  • Kapsyler
  • Tråd

2. Rengör. Rengör kapsyler med tvål och vatten. Se till att du tar bort de sista spåren av läsk eller alkoholdrycker från taken. Kom ihåg att du gör en hel bälte gjord av kapsyler soda flaska. Små insekter kan upptäcka den kollektiva doften av felaktigt tvättade kapsyler, vilket kan leda till ett bälte täckt med små myror som vill ha söta smaken av gamla lock soda flaska.

Hur man gör ett bälte kapsylen. En av de stora kategorierna av mode är tillbehör.
Hur man gör ett bälte kapsylen. En av de stora kategorierna av mode är tillbehör.

3. Torka. Torka kapsyler med en handduk. Var noga med att komma in i skrymslen och vrår i en kapsyl.

4. Platta. Skaffa en hammare och platta till kapsyler. Gör detta genom att placera locket i en stark och plan yta. Försiktigt hammare bort på kanterna av kapsylen tills den planar ut. Om du är skicklig med hammare arbete, kan du använda en enda strejk för att platta till flaskans lock. Var försiktig, men eftersom locken kan faktiskt flyga av om du slår den på fel sätt. Detta kan leda till skador för dig eller andra runt omkring dig.

5. Hål. Borra 2 hål i kanterna av kapsyler. Kontrollera att hålen är inriktade, eftersom dessa hål kommer att användas för att fästa bandet till locken.

6. Bifoga. Borra hål på läderbälte. Med hjälp av tråden, rikta och binda de borrade kapsyler på läderbälte. Du kan använda tjocka strängar i olika färger, lägga till stilen på bandet. Om du planerar att använda enkla garn, är det bäst att fördubbla banden. Du vill inte att åter fästa kapsyler på bältet var så ofta.

Med dessa enkla steg.
Med dessa enkla steg.

7. Buckle up. Fäst spännet till bältet när du är klar passa in läderbälte med kapsyler. Kontrollera om alla locken är ordentligt fäst med skaka av bandet ett par gånger. Om locken är ordentligt förankrade, är kapsylen bältet klar.

8. Slitage. Bär den och visa din nya modeaccessoar av!

Med dessa enkla steg

Med dessa enkla steg kan du få en billig bälte som kan visa upp dina kreativa safter och alternativa livsstilar. Para ihop bältet kapsylen med en tie-färgat skjorta eller kjol, och vissa handen armband vävda eller vristsmycken. Eller, kan du också gå för enkla men besynnerliga med en grundläggande vit tee och monterade byxor som gör din DIY bälte sticka ut. Med kreativitet för att skapa din egen bälte kapsylen, du förmodligen också ha elegans bära bort det med stil.