E2a

Hur man gör en vinranka ballroom dance

Sällskapsdans och jazzdans dela en gemensam rörelse som kallas "en vinranka." Det är en kombination av flera steg och ses i karakteristiskt snabba danser som i quickstep. Flytten kan också bromsas dock i danser som vals. Att ha en hård tid? Tja har ingen rädsla, följ dessa enkla steg och du kommer att bli avundade av många dansare när du fullända detta drag!

  • Titta på dig själv dansa. Du måste se dig själv först. Med hjälp av en spegel är ett bra sätt att förbättra din dans som en helhet. Börja med att titta på dig själv och förbereda sig för att göra en vinranka. Låt oss gå till höger först. Steg åt sidan, använd din högra fot för detta. Följ efter med din vänstra fot lägga det bakom din rätt. Tänk på att vikten är på vänster fot under denna rörelse. Användningen av en spegel eller något reflekterande mekanism kan hjälpa dig att bedöma dina starka och svaga punkter. Det kan ytterligare intensifiera dina styrkor och ta itu med dina svagheter effektivt. Om du vill, kan du också spela in en video av din rutin.
  • Använd dina fötter. Okay steg två, du gör bra. Kliv ut på den högra fot igen, men nu ta med din vänstra fot framför i detta med vikten på den. De är de två enkla steg i en vinranka, korset och steget.
  • Trampa inte, bara hoppa! När du gör flytten till en snabbare dans såsom quickstep du behöver för att hoppa på varje fot, snarare än att bara kliva på den. Kom ihåg att räkna när man dansar! Det är avgörande för din framgång! Att veta hur snabbt man måste gå håller en rytm i schack och skapar mer flöde i din dans.
  • Skapa din egen dansnummer. Göra till vänster är precis så enkelt, bara i omvänd. Vänster sedan korsa bakom med höger. Ta ett steg till vänster och korsa framför med rätt den här gången för att slutföra flytten. Enkelt! Så länge du har satt med stegen, kan du nu arbeta på strängarna flera vinrankor tillsammans. Försök att göra dem i en cirkel och sedan i någon riktning du vill.
  • Öva är nyckeln. Om du vill växa som dansare, praktik och motivation är de hemliga ingredienserna. Ingenting är mer effektivt än att få den utbildning du behöver för att uppnå ett mål. Om du dansar för att konkurrera i evenemang dans sport och tävlingar, anställa en ansedd dans tränare med talang och god kommunikationsförmåga kan vara en framgång indikator.


Ryktesvägen kommer upp i alla typer av platser

Hur man gör en vinranka ballroom dance. Titta på dig själv dansa.
Hur man gör en vinranka ballroom dance. Titta på dig själv dansa.

Ryktesvägen kommer upp i alla möjliga platser. Det har varit vinrankor i land linje dans eller ens i en aerobics klass. En god behärskning av dans & ndashor ens en grundläggande förståelse & ndashwill orient till andra former av dans. Ytterst är ryktesvägen en dans gemensam för många fler än bara jazz och balsal. Kom ihåg att när du utför för att hålla dig bästa mat framåt och alltid gå in och avsluta med ett varmt och vänligt leende.