E2a

Hur man gör en vänskap bok

En vänskap bok är ett bra sätt att komma ihåg vänner och aktiviteter

En vänskap bok är ett bra sätt att komma ihåg vänner och aktiviteter. Vem som helst kan göra en, men vänskap böcker brukar tillverkade av barn, tweens och tonåringar under sin skoltid. Det är kul och enkelt, men det tar lite tid att slutföra.

Hur man gör en vänskap bok. Bestäm om din vänskap bok kommer att vara en pågående projekt eller ett minne som markerar ett visst år.
Hur man gör en vänskap bok. Bestäm om din vänskap bok kommer att vara en pågående projekt eller ett minne som markerar ett visst år.

Här är hur man gör en vänskap bok.

  1. Bestäm om din vänskap bok kommer att vara en pågående projekt eller ett minne som markerar ett visst år. Till exempel kan det spänner över alla de high school år, eller bara fokusera på ett års nivå i synnerhet. Detta kommer att avgöra vem som tjock skrot boken kommer att bli.
  2. Förbered ditt material. Du behöver en klippbok, lim och tejp, sax, glitter, former skum och olikfärgade pennor. Du kommer också att behöva ta fram din låda med bilder och allt annat du vill sätta i boken. Ring upp dina vänner och be dem att ge dig några bilder från sin kamera. De kan bara skicka den till dig och du kan även skriva ut det själv. Dessa kan innefatta biljetter till föreställningar, konserter eller nöjesparker du gick till din grupp av vänner, anteckningar och kort från dem, servetter från din favorit diners och andra föremål som håller speciell betydelse för dig.
  3. När du väljer en klippbok, se till att du har tillräckligt med sidor eller så kan du köpa ytterligare blad att lägga om du behöver mer. Få syrafritt sidor så att du bevarar dina bilder på rätt sätt.
  4. Ta fram din planerare eller PDA. Detta kommer att hjälpa dig att komma ihåg datum för specifika händelser. Du kan hitta en bild som du vill lägga, men kommer inte ihåg exakt när något hände.
  5. Besluta om layouten på sidorna. Du kan tilldela ett visst antal sidor för varje vän och speciella gruppaktiviteter. Innan du börjar limma, gör en falsk lägga ut på faktiska sidor för att se om du har tillräckligt med utrymme för alla objekt som du vill inkludera. Vissa händelser kan motivera ett helt uppslag som bal eller läger eller examensdagen.
  6. När du har din grundläggande layouten, kan du börja fästa bilder, anteckningar och bara bygga sidan. Dekorera med glitter, klistermärken eller andra utskärningar du vill. Var kreativ! Du kan även visa din konstnärliga sida och dra dina vänner!
  7. Tänk på att det du skriver i klippbok behöver vara meningsfullt för dig år från nu. Istället för att sätta initialer, kan du bara skriva ut hela namn. Placera inte "vår favorit hänga ut" och inte skriva ner exakt var det är. Du kanske vet det exakt nu, men om du tar ut vänskapen boken tio år från nu, kan det inte vara meningsfullt.
  8. När du är klar med det, skicka det till dina vänner. De kan besluta att lägga till något speciellt för det bara för dig. Nu är en bra tid att be dem att skriva en dedikation på deras sida, eller lägga till fler bilder du inte har ännu.

Du kan ha alla dina vänner var att en och ge det runt till varandra. Det är ett bra sätt att spendera eftermiddagen tillsammans. En vänskap bok kommer säkert vara något för dig att minnas och se tillbaka på med förtjust minnen.