E2a

Hur man gör en uppstoppad papperspåse Turkiet hantverk

Ta en paus från datorn och göra något annorlunda den här semestern! Göra en uppstoppad papperspåse kalkon hantverk är en av de mest spännande hantverk att ge till föräldrar, barn, släktingar och vänner. Det hela är mycket enkelt. Följ bara snabba och enkla stegen nedan och du har dina papper hantverk väska kalkon på nolltid. Så vad väntar du på? Greppa ditt material och börja med ditt projekt.

  • Första saker först. För detta projekt behöver du bruna papperspåsar lunch, lite färg eller kritor som ska användas för att dekorera, några färgade papper, lite lim och sax.
  • Väska och tidningar. Hämta din lunch väska och fylla den med gamla tidningar, men kom ihåg att fylla det bara om tillräckligt för att placera kalkon huvudet på. När du är klar får ett gummiband och knyta den. Lägg märke till att det finns en återstående del av påsen som ännu inte har fyllts. Du måste stoppa detta med fler gamla tidningar och på botten av påsen häfta fast locket. Denna nedre del blir kroppen av kalkon.
  • Fjädrar. Använda din färgat papper, avskurna ca 2 inches från slutet av varje papper, och sedan skrynkla dem att bilda fjädrar av din kalkon. Du behöver två av detta naturligtvis. Se till att de båda är lika i storlek. När du är klar, placerar du papperet fjäder bort först. Notera att du inte behöver skära igenom papperet, bara klippa runt nära dess kanter för att lämna dina papper intakt. Du kan färga fjäder som du vill det, är att om du använder vitt papper, eller något ljus och vanligt färgat papper.
  • Fötter vapen, wattle och näbb. Få lite mer papper och klipp ut 2 armar och två fötter och din kalkon näbb. Bara se till att de står i proportion till kroppen av din kalkon. Den wattle är lös hud som hänger från kalkon hals. Färg kalkonen kroppsdel. Armarna ska vara gul, fötterna svarta, näbben orange och wattle röda.
  • Limning. Du kan nu fortsätta att limma kroppsdelen på din kalkon. För näbb, vända på en liten flik att limma det på att Turkiet huvud så att näbben kommer att sticka ut. Limma wattlen något under näbben. Fötterna ska klippas tillräckligt stor för grundandet av Turkiet, så att den kan stå. Rita kalkon ögon med en svart markering eller bara lim på några av dessa rullögon. Den fjäder bör vara den sista posten som ska limmas. Sätt den bakom kalkonen och när du är nöjd med fjäder position, häfta det på kalkon eller du kan använda lim.


Hur man gör en uppstoppad papperspåse Turkiet hantverk. Första saker först.
Hur man gör en uppstoppad papperspåse Turkiet hantverk. Första saker först.

Bara underlätta ut några detaljer för att göra din papperspåse kalkon mer presentabel. Där! Du har varit produktiv genom att göra en uppstoppad papper hantverk väska kalkon. Detta projekt när det ges som en gåva kommer säkert att uppskattas för sin enkelhet, och mycket mer för det arbete ni har tillägnat den.