E2a

Hur man gör en unik pennhållare

Pencil innehavare bör göra mer än att bara hålla dina pennor och andra prydnadssaker-de ska också se bra ut när de är på det. Du kan lägga till en personlig kreativ touch till de ringa pennhållare genom att lära sig att göra en unik pennhållare. För detta projekt behöver du:

Hur man gör en unik pennhållare. Få dina material och arbetsyta klar.
Hur man gör en unik pennhållare. Få dina material och arbetsyta klar.

  1. Bestäm vad din pennhållare ska se ut eller låta det material du har eller plocka ut bestämma designen för dig. Hursomhelst fungerar alldeles utmärkt eftersom hela poängen är att få din kreativa safter startat och föreställa ditt projekt.
  2. Få dina material och arbetsyta klar. Detta kommer att låta dig mer eller mindre har allt material du behöver nära till hands när du kommer till jobbet. De viktigaste sakerna du behöver är material som du kan använda för en container, dekorativa material, skärande material och starkt lim. I själva verket kanske du redan har dessa material hemma eller på kontoret. Hjälp moder natur genom koppar återvinning papper (det här är bra grejer, men det kan inte vara robust nog som en pennhållare om du vill använda den under en längre tid), används burkar (rengöra dem och se till att det inte finns några skarpa kanter), små kartonger, eller gammal stor öppning glas eller plastflaskor, eller en flisas keramikmugg som din pennhållare. Oavsett om du vill att din penna innehavaren att stå ut eller blanda med design i ditt kontor eller hem beror på de dekorativa material du kommer att använda. Du kan använda dina egna bilder eller ord och bilder utskurna ur färgglada papper av glansiga tidningar, gamla knappar, tyg, Popsicle pinnar, kvistar, pärlor eller måla för detta projekt. Det är helt upp till dig. Var kreativ och påhittig. Det finns ingen anledning att gå ut och köpa dessa material, om det kan hjälpas. Plocka och rensa en väl upplyst plats där du tänker arbeta på ditt lilla projekt och hålla de saker du behöver i närheten. Om du har barn finns, se skarpa och andra farliga material som knivar och varma limpistoler är utom räckhåll för dem men i vanlig vy så att du kan undvika olyckor till dem och för dig själv medan du är upptagen arbetar.
  3. Bifoga dina dekorativa material till den huvudsakliga behållaren med starkt lim, efter den design som du hade i åtanke. För en gammal känsla, limma på gamla tidningar eller gamla telefonkataloger eller gamla svartvita bilder till din behållare, hålla kanterna släta och utan luftbubblor. Måla med klart eller färgat lack och returresa. För en rustik och naturlig vibe, limma på snäckor eller små torkade ut kvistar, som täcker hela behållaren, lack, låt torka. Eller du kan måla hela behållaren och returresa, låt den torka och använda det som det är eller lim på dekorativa bitar. När materialen är allt klart, har du nu din unika pennhållare.
  4. Gör flera fack om du vill, för en riktigt unik pennhållare. Limma ihop två eller flera behållare för att göra flera fack för dina prydnadssaker. Du kan limma sina kroppar tillsammans eller limma dem till en säker bas (t.ex. en kartong eller en träbotten), sedan dekorera.
  5. Sätt dina blyerts, sudd och sätter penna i din nya penna kopp och ställ in den på din penna skrivbordet för alla att beundra! Nog sagt.

Nu när du vet hur man gör en unik pennhållare, kan du aldrig köpa en intetsägande och tråkig pennhållare någonsin igen.