E2a

Hur man gör en tygklädd fotoalbum

Fotoalbum är speciella saker

Fotoalbum är speciella saker. De håller dina bästa minnen dokumenteras i en bild och hålla dem säkra och i ursprungligt skick. I den digitala tidsåldern, där färre och färre människor håller album och istället använda digitala filer, är ett fotoalbum en fläkt av frisk luft. Gör ditt fotoalbum ännu mer speciell genom att personifiera den. Du kan göra en tygklädd fotoalbum specifikt för att ange innehållet i varje album, eller för att beteckna ett minne, eller att ge som gåva till nära och kära.

Hur man gör en tygklädd fotoalbum. Du behöver material för din tygklädd fotoalbum.
Hur man gör en tygklädd fotoalbum. Du behöver material för din tygklädd fotoalbum.

  • Du behöver material för din tygklädd fotoalbum. Du kan använda gamla fotoalbum om du gör projektet själv. Du kan även ta fotoalbum som du fortfarande använder och försköna det. Om albumet är bindemedlet typ, ta fram foto sidorna först, så att hålla dem rena och undvika att tappa limma på dem. Du behöver ett stort ark av vit affisch styrelse, en burk med spray lim, en limpistol eller hantverk lim, tyg som är stor nog för de covers på hela albumet samt de inre paneler i de främre och bakre omslag och, om du vill, kände applikationer såsom pärlor, band, former, etc.
  • Omslag ditt fotoalbum. Ta ditt trasa och lägg det på bordet. Sätt albumet ett hörn av trasan justera sedan att lämna en tum av materialet på alla sidor. Markera den skärande område med en blyertspenna. Ta bort album, klippa tyget enligt din guide, och sedan spraya hela omslaget till albumet med spraylim. Re-center ditt album försiktigt på duken och jämna ut det. Spraya ditt lim på en tum av tyg som omger albumet. Vik marginalen försiktigt mot insidan av omslaget till albumet.
  • Gör insidan av pärmen. För att göra insidan av pärmen, ta din affisch styrelse och skär dem så att de passar perfekt på insidan av båda skydden. Testa storlek men om dem på omslaget och sedan genom att stänga albumet för att se om det fortfarande kommer att stänga ordentligt. Linda in extra tyg runt vardera av de två monterade affischen styrelser. Limma detta på insidan av den främre och bakre omslag.
  • Dekorera albumet. Du kan anpassa ditt album med alfabetet kändes bokstäver. Du kan sätta något liknande "Jonesesen, 1997-1998". Eller enkelt uttryckt utskurna blommor, stjärnor, solar, eller vad som helst dekoration du vill. Du kan sätta spets som gränser eller en familj bild. Om du ska lägga en familj bild på omslaget till albumet, se till att sätta ett ark av PVC-plast för att skydda bilden. Sedan försköna det genom att sätta en fin ram runt fotot. Du kan också identifiera varje album, om var och en är specifik för en händelse. Om albumet är en fylld med äventyr från Disneyland, ladda logotypen temat delen av nätet, print med färgat bläck, limma detta till skivomslag.
  • Sätt bildsidor igen. Snap i alla bildsidor och du är redo att gå!


Du kan också göra album trasa foto för vänner och familjemedlemmar som gåvor. Du kan ge det till dem för dem att fylla upp, eller göra ett foto sammanställning om du är mycket nära mottagaren och har tillgång till sina bilder.