E2a

Hur man gör en tryckbar mexikansk flagga

Den nationella flaggan i Mexiko eller La Bandera de Mexico består av tre huvudsakliga färgerna: grönt, rött och vitt. Varje färg representerar sin egen betydelse. Grönt representerar Mexikos självständighetsrörelsen, vit förkroppsligar den katolska trons renhet, och röda symboliserar blodet av de nationella hjältar som kämpade för självständighet mot Spanien. En örn som är uppflugen på en kaktus träd äter en orm med riksvapnet är beläget i centrum av flaggan. En legend säger att gudarna veta aztekerna att hitta en örn som är uppflugen på en kaktus träd medan sluka en orm. Den plats där de skulle se denna örn är där de skulle bygga sin stad. Aztekerna såg örnen på en myr, som för närvarande är det stora torget i Mexico City.

Flaggan har varit i bruk sedan 1821 då Mexikos strävan efter självständighet mot spanjorerna slutade segerrikt. Det finns en lag som reglerar användningen av den nationella flaggan, kallas lagen om nationella vapen, flagga och hymn. Så det är viktigt att känna till konstruktionen av den mexikanska flaggan för att undvika att sanktioneras av lagen. Här är hur du kan göra en tryckbar mexikanska flaggan.

  • Sök på nätet efter en bild av den mexikanska flaggan. Det är tillrådligt att bläddra igenom officiell mexikansk webbplatser för att se till att designen är den rätta.
  • Du kan kopiera flaggan och klistra in den på Microsoft Office Word, med hjälp av en kort obligation papper. Justera bilden så att den passar in i papperet. Kontrollera att papperets sidlayouten är inställd på landskapet.
  • Använd färgat bläck så att du inte kommer att behöva färga flaggan efter utskrift. Eftersom flaggan har många färger, är det bäst att kontrollera att skrivaren för tillräcklig bläck. Inte tillräckligt med bläck kan göra färgerna tråkig.
  • Du kan också välja att göra flaggan själv. Du kan använda Paint programmet på skrivbordet. Ställ in pappret till Letter, eller 8,5 inches med 11 inches. Detta är den perfekta storleken för att göra ett påpekande. Dela upp i tre sektioner, färglägga dem grönt, vitt och rött.
  • Om du vet hur man drar, kan du rita en central del av flaggan. Rita en örn sittandes på en kaktus träd, äta en orm, med en liten skvätt vatten under kaktus, och Mexikos vapensköld under den.
  • Du kan också klippa bilden från webbplatsen och klistra in den i ditt arbete om du inte vill rita.
  • Du är nu redo att skriva ut mexikanska flaggan. Skriv ut bilden på båda sidor så att du kan vifta det på endera sättet. Klistra den vänstra kanten av flaggan på en pinne så att du har något att hålla fast vid.


Göra något lands flagga kräver noggrann forskning

Hur man gör en tryckbar mexikansk flagga. Du kan kopiera flaggan och klistra in den på Microsoft Office Word.
Hur man gör en tryckbar mexikansk flagga. Du kan kopiera flaggan och klistra in den på Microsoft Office Word.

Göra något lands flagga kräver grundlig research. Designen måste vara korrekt för att undvika ire av landets folk. Den nationella flaggan är en fråga om nationell stolthet, så du måste vara försiktig för att göra en. Göra det rätta också visar respekt för landets historia och dess folk.