E2a

Hur man gör en trumpet stum från en flaska

En trumpet mute eller någon annan musikalisk mute är en anordning som används för att ändra ljudet av ett instrument. Stänger påverkar instrumentets klangfärg, instrumentets volym eller båda. Det är en mycket ovärderlig enhet eftersom den inte bara minskar ljudet som produceras av en trumpet eller något annat instrument, men det skapar också en helt ny ljud. Naturligtvis köper professionellt gjort trumpet tystnar föreslog mycket, skapa din egen kan fungera också. På grund av dess flaska-liknande form, kan du skapa din egen trumpet mute från en flaska. Följande steg kan visa dig hur man gör det:

  • Få de nödvändiga materialen. Som antytt av titeln på artikeln, kommer du att göra en trumpet stum från en flaska. Däremot kan du använda någon flaska: glas eller aluminium, är det mycket uppmuntrande att du använder aluminium flaskor eftersom det har fler fördelar. Först av allt, bryter aluminium flaskor inte så lätt som glasflaskor, vilket gör det mindre farligt. Också, glas dämpar påverka instrumentets resonans och även mute hållbarhet eftersom tiden går. Det är lätt att få aluminium flaskor. Fråga bara några från specialbutiker eller närbutiker för några tomma flaskor. Eller så kan du köpa dina egna drycker i aluminium flaskor och bara avsluta drycken. Nästa, hitta en lämplig kork. Du kan använda hantverk kork eller ett bättre alternativ är ark kork eftersom vissa ark kork är speciellt framtagen för professionella utformad mutes. Du kan hitta några i butiker konst utbudet eller konst sektioner leverans. Det är vanligt förekommande i närheten av stämpeln leveranser delen.
  • Förbered material. Kontrollera din kork är åtminstone, mindre än en centimeter tjock. Efteråt, skär korken i tre delar, vardera mer än en tum och en halv lång en tredjedel av en tum bred. Se till att de tre delarna är identiska i form och storlek och båda har raka kanter. Därefter jämna korken med sandpapper och se till att torka av dammet efter. För aluminium flaska, se till att tvätta den noga inifrån och ut. Ta också bort alla etiketter helt från utsidan av flaskan. Efter, börja omröring och blandning av epoxi.
  • Skapa mute. Använda epoxi, fäster korken bitarna jämnt till flaskhalsen med den platta sidan nedåt. Se till att limma kork bitar på en efter en så det är lättare att hantera. Upphäva den färdiga produkten så att epoxi helt torkar upp.
  • Några påminnelser. Se till att följa instruktionerna från epoxi till brevet. Om du inte gör det, kommer det förstöra din stum. Om du inte är nöjd med ljudet dina stumma fabrikat eller inte är bekväm med sin position, kan du fortfarande sand korkarna att göra den mindre och mer bekväm.


Genom att följa de enkla stegen som nämns ovan

Hur man gör en trumpet stum från en flaska. Få de nödvändiga materialen.
Hur man gör en trumpet stum från en flaska. Få de nödvändiga materialen.

Genom att följa de enkla stegen som nämns ovan, har du gjort nu din egen trumpet mute. Nu har du precis förbättrat din trumpetspel förmåga genom att lägga till mute. Du har lagt till dina kunskaper och om bemästrat, kan bli en bra trumpetare.