E2a

Hur man gör en trampolin skoter

Om du letar efter ett mer utmanande sätt att spela tricks med din sparkcykel, överväga att göra en studsmatta skoter för dig själv. En studsmatta scooter är en modifierad vanlig skoter så att användarna kan utföra trick och rörelser som inte kan göras på ett plant underlag. Göra en studsmatta skoter endast kräver lite tid.

Här är hur man gör en trampolin skoter.

  • Samla alla nödvändiga material. För att göra en trampolin skoter, behöver du en skoter, tjocka trasor eller handdukar (används filtar kan användas till), en insexnyckel eller skiftnyckel (beroende på storlek och märke på skotern), tejp, Filmelektriker band eller någon stark tejp.
  • Gör en studsmatta skoter med hjulen på. Detta är frivilligt eftersom du kan också göra en trampolin skoter utan hjulen på. Använda tjocka trasor eller handdukar täcker hjulen på skotern genom att linda dem runt båda hjulen. Säkra trasor eller handdukar med en stark tejp för att hålla dem lindade runt hjulen. Testa din studsmatta skoter på marken för att se om hjulen inte roterar. Du kan göra bunny hopping för att säkerställa att hjulen sitter fast, annars linda in dem med fler trasor eller handdukar. Gör detta tills du är säker på att hjulen är redan fast. När skotern är klar, prova på studsmattan med några trick som indiska luft, backflip och tailwhip. Kom ihåg att du måste kolla då och då om hjulen förbli stabil eller kommer det att orsaka dig en olycka.
  • Gör en trampolin skoter utan hjulen på. Med det här alternativet, måste du ta bort hjulen på din scooter med Allen skiftnycklar. Använda trasor eller handdukar, drapera upp gafflarna på skotern och säkra dem med en tung mängd starka band att knyta trasor eller handdukar till skotern. Om du inte har trasor eller handdukar kan använda filtar också vara ett bra alternativ. Du kan också svepa skum eller trasor runt däcket så att du inte skadar anklarna när de träffas. Testa din scooter på en plan mark genom att göra bunny hopp att se om gafflarna inte bryta igenom de tejpade trasor eller handdukar eller om det inte finns några fler vassa bitar kvar oförpackade. Om det finns, upprepa samma procedur tills du är säker på att studsmattan skoter är redan säker att använda. Det är nödvändigt att du se till att gafflarna på skotern inte sticka ut annars kommer det att bryta trampolin.
  • Öva dina tricks. Det finns olika knep som du kan utföra för skojs skull. Du kan göra en studsmatta skoter utställning med dina vänner eller utföra vissa trick för andra ändamål. Använd din nya anpassade scooter, prova att öva nya trick och bekanta dig med den modifierade anläggningen på din scooter. Slutligen, alltid kontrollera din studsmatta skoter för fler förbättringar.


Hur man gör en trampolin skoter. Samla alla nödvändiga material.
Hur man gör en trampolin skoter. Samla alla nödvändiga material.

Göra en studsmatta skoter är lätt och roligt det skulle ge användarna är omätbar. Om du funderar på att göra en dag, kom ihåg att göra det säkert för dig och dina vänner som kan låna den för några trick display.