E2a

Hur man gör en stor Hersheys container godis kyss

Hersheys choklad är känd världen över

Hersheys choklad är känd världen över. De njöt av alla, både barn och vuxna. Du kan också göra en behållare som ser ut som en Hersheys godis kyss som du kan fylla med olika godis. Du kan ge ut dessa behållare i partier eller gåva fall. Om du vill veta hur man gör en stor Hersheys godis container sockerrör kyss, här är de saker du behöver göra.

 • Redo material du behöver. Förbered tillräcklig storlek aluminiumfolie. Också utarbeta en tratt eller koppar kon, eller göra en slut på papper. Redo tunt papper som du använder för att lägga ett meddelande eller anteckning, olikfärgade markörer, tejp, samt innehållet du in i behållaren. Du kan sätta in prydnadssaker, tillbehör eller godis.
 • Klar konen. Du kan köpa dessa vatten eller kon koppar i snabbköp eller bensinstationer. Du kan också experimentera på koppar som används på kontor. Vissa bensin butiker kan även ge dig dessa koppar gratis när du berätta för dem vad du behöver och hur många.

  Hur man gör en stor hersheys container godis kyss. Redo material du behöver.
  Hur man gör en stor hersheys container godis kyss. Redo material du behöver.

  Om du inte kan hitta något att köpa, gör en själv. Få en bit av hård kartong och vik den diagonalt tills du har en spetsig ände. Vik den andra änden över den vikta delen för att stänga av könen och tillsätt en liten band över den. Markera en rak linje över botten och skär bort överskottet. Efteråt tejpa två kanterna ordentligt tillsammans.

 • Redo aluminiumfolie. Förbered en plan yta och lägger folie platta över den. Storleken på tennfolie beror på storleken av könen. Men se till att du har överskott för toppen.
 • Fyll konen. Fyll godis kon med de saker du vill, precis som biljetter, små prydnadssaker, armband, eller små godis. Du kan också lägga till suddgummin eller sharpeners om du ger en till barnen. De kommer bli förvånad över att få tillbehör och andra saker än godis från sina Hersheys godis kyss behållare.

  Du kan sätta in något som du vill men se till att de inte är för tung eller skrymmande annars kan snedvrida formen av konen eller faller ut.

 • Linda konen. Vänder försiktigt konen upp och ner på mitten av aluminiumfolie så att du inte av misstag tränga innehållet. Få kanterna och sakta vika den över konen tills de möts vid konen punkten.

  Gör botten definierad men crumple omgivande folierna att ge det som Hersheys kyssar ser ut. Överdriv inte aluminiumbeläggning, men gör det inte för tunt att innehållet kan bryta folien när behållaren transporteras upp och ned.

 • Gör meddelandet. Få en lång bit papper och skriva ut eller skriva meddelandet på en sida av papperet. Använd tejp för att sätta en del av papperet inuti behållaren medan den andra delen med att skriva är exponerad på utsidan. Wrap ändarna tätt för att avsluta behållaren. Gör inte kanterna alltför skarpa för att förebygga olyckor, särskilt med barnen.


Gör olika utföranden med din stora Hersheys godis kyss behållare

Hersheys choklad är känd världen över. Gör olika utföranden med din stora hersheys godis kyss behållare.
Hersheys choklad är känd världen över. Gör olika utföranden med din stora hersheys godis kyss behållare.

Gör olika utföranden med din stora Hersheys godis kyss behållare. Du kan även använda olika färgade aluminiumfolie att imitera olika Hersheys godis smaker. Likaså experimentera med färg av meddelandet utskriften.