E2a

Hur man gör en spion klocka

Så du vill spela James Bond, va

Så du vill spela James Bond, va? Din gamla klocka kan göra dig till en speciell agent. Istället för klockan och samlar damm i källaren, varför inte vända det till en speciell spion klocka gadget?

Först måste du bestämma vilken typ av spion gadget du vill att din klocka ska vara. Det enklaste kan vara en spion lagring klocka. Detta är en no-brainer. Här är instruktionen:

Hur man gör en spion klocka. Ta av de mekanismer inuti klockan utom händerna och plattan där timmarna visas på.
Hur man gör en spion klocka. Ta av de mekanismer inuti klockan utom händerna och plattan där timmarna visas på.

  1. Öppna klockan. Ta bort plattan från klockans baksida med hjälp av en guldsmedsaffär skruvmejsel. Enkelt uttryckt skruvmejseln under cirkulära sak läpp och bända bort det. Dra cirkulära baksidan av klockan och vara noga med att inte förlora någon av klockans bitar. Du kan få en liten låda eller någon behållare där man kan lägga alla klockans bitar så att du lätt kan hitta dem när du behöver dem. Se om det finns tillräckligt med utrymme för att lagra objekt som du behöver för att sätta i klockan. Om utrymmet är tillräckligt, kan du redan lagt varan i det och sätta tillbaka den runda saken på klockan. Om inte, måste du fortsätta till steg 2.
  2. Ta av de mekanismer inuti klockan utom händerna och plattan där timmarna visas på. Ta bort andra mekanismer kommer att ge dig mer utrymme för förvaring. Däremot kan de händerna på klockan faller av. Du måste limma händernas kontakter som är dolda i klockan. Limma dessa kontakter för att se till att händerna inte kommer att falla av.
  3. Placera det du behöver lagra i klockan. Det kan vara extra pengar, ett lösenord, en PIN-kod, eller vissa delar av diamanter. Du kan skriva vad du vill så länge det kan passa i klockan.
  4. Installera klockans cirkulära sak tillbaka och du är fri att använda klockan som om det är en vanlig klocka.

Detta är jordnötter men du kan också skapa mer avancerade spion klocka som installerar en videobandspelare i det eller en bandspelare. Detta kommer att vara lite svårt och komplicerat att förklara hela processen kommer att bli svårt. Istället kan du följa dessa tips när du skapar en mer avancerad Spionklocka:

  • Byggd Spionklocka. Kolla in spion klockor från Geeky Gadgets , spionera redskap och andra liknande nätbutiker. Se funktionerna i deras spion klockor så att du har några idéer om hur man gör det.
  • Minsta video. Kommersiella spion klockor kan vara verkliga spion prylar på grund av videon installerat i den. Dessa klockor har också bandspelare och ett internt inbyggt minne. De inspelade filerna är lätta att överföra med USB plug-in funktion. Du kan också skapa din egen version av spion klocka om du har en liten video nog att passa i klockan. Det kommer att bli bättre med bandspelare och ett inbyggt minne samt.

Så du vill spela James Bond, va. Placera det du behöver lagra i klockan.
Så du vill spela James Bond, va. Placera det du behöver lagra i klockan.

Det kommer att behöva ett geni för att göra en riktig spion klocka med video och ljudinspelare och inbyggt minne. Men genom praktik, studier, och fel, kan du definitivt närmare din dröm spion klocka. Bara hålla på att försöka, trots allt, är tålamod den bästa tillgången av hemliga spioner.