E2a

Hur man gör en sminkspegel

Har du inte bara älskar att använda en fåfänga spegel som speglar din stil och personlighet? Det är svårt att hitta en som passar dig perfekt i butikerna. Så varför inte göra ett för dig själv och anpassa den efter din egen personliga stil och karaktär. Du behöver inte vara en bra möbelsnickare att göra en sminkspegel. Allt du behöver är tålamod och kreativitet. Denna artikel kommer att lära dig hur man gör en fåfänga spegel som du kan montera på ditt sovrum vägg ovanpå din byrå. Läs på.

Hur man gör en sminkspegel. Förbered material som du kommer att behöva.
Hur man gör en sminkspegel. Förbered material som du kommer att behöva.

  • Förbered material som du kommer att behöva. Du behöver en spegel (storleken beror på vad du föredrar), naglar, en hammare, färg eller trä lack, plywood, 2 "x1" trä, en handsåg, accenter (du kan använda pärlor, paljetter, band eller andra tillbehör som du vill), ett måttband, penna och spegel självhäftande.
  • Skär trä. Mät dimensionerna på spegeln och bara lägga två inches på alla sidor av plywood, där 2 "x1" trä kommer att spikas som ska fungera som fåfänga spegel gränser. Mätningarna av 2 "x1" trä kommer att vara densamma som plywood dimensioner. Nail dem tillsammans, arbeta under plywood så att naglarna inte kommer att visa.
  • Måla eller bets trä. När ramen har gjorts, måla eller använda trä lack innan du sätter på spegeln för att undvika att stöka upp. Det är lämpligt att byrån och din fåfänga spegel match. Om din byrå målas, sedan måla din spegel ram med samma färg. Men om byrån är färgade, använd sedan trä lack på din fåfänga spegel ram för att komplettera stilen i ditt byrå.
  • Sätt spegeln i ramen. Med spegeln lim, tillämpa generösa mängder på både plywood och spegel för att säkerställa att det hålls på plats. Se till att spegeln passar perfekt in i träram. Låt limmet torka.
  • Lägg accenter. På gränsen till din fåfänga spegel, kan du dekorera den med alla tillbehör som du vill få det att se unik och att reflektera din karaktär på din egen fåfänga spegel. Använd din kreativitet och fantasi. Montera din nya fåfänga spegel på väggen på toppen av din byrå.


Se till att den plats där du placerar din fåfänga spegel och byrå nog har belysning så att när du gör dig själv, kommer du att se ditt ansikte tydligt och undvika mässar när du sätter på din make up. Med hjälp av en fåfänga spegel som du gjort själv kommer att göra dig att ta bättre hand om den och värderar det mer än om du bara köpa en på varuhuset. Rengör din spegel varje gång på ett tag att behålla sin skönhet. När du har bemästrat konsten att göra fåfänga speglar, kan du göra en bärbar som du kan ta med på dina resor. Göra en mindre fåfänga spegel som passar i väskan och du kommer inte längre att ha ett problem om du vill retuschera din makeup var du än är.