E2a

Hur man gör en släpande bröllop bukett

En brudbukett kompletterar brudens brudklänning

En brudbukett kompletterar brudens brudklänning. Det lägger till ett element av elegans och kvinnlighet till den övergripande brud utseende. Det finns många olika stilar av bröllop buketter att välja mellan som arm kärve, bukett, biedermeier, forsande och avslutande buketter.

Hur man gör en släpande bröllop bukett. Trailing Bouquet - liknar cascading bukett men är mer avsmalnande.
Hur man gör en släpande bröllop bukett. Trailing Bouquet - liknar cascading bukett men är mer avsmalnande.

 • Cascading Bouquet - ibland kallad duschen eller droppformade bukett är den mest formella och traditionella av alla buketter.
 • Trailing Bouquet - liknar cascading bukett men är mer avsmalnande. Den bakre bukett spiller graciöst nedåt från brudens hand. Det ger sken av ett vattenfall som rinner ner mot marken. Det är oftast bara ett huvud eller central trail. Toppen är normalt rundad form.

Material som behövs för en Trailing Bouquet

För att göra en avslutande bukett, behöver du följande material:

Ett. Bouquet hållaren (Oasis skum) med en böjd handtag
2. Tre storlekar av blommor:
 • Huvudsakliga blommor som rosor, orkidéer, liljor eller något med starka, kraftiga stjälkar
 • Sekundära eller mindre blommor som mindre rosor, prästkragar, iris, fresia
 • Filler blommor som brudslöja, drottning Anns spetsar, liljekonvalj

En brudbukett kompletterar brudens brudklänning. Från och med bladverk kapa flera stammar.
En brudbukett kompletterar brudens brudklänning. Från och med bladverk kapa flera stammar.

Tre. Grönska eller bladverk som ormbunkar och murgröna
4. Blommor band och blommor tråd
Fem. Silk band
6. Sax
7. Stor vas
8. Skål med vatten

Instruktioner

 1. Blötlägg buketten hållaren i en skål med vatten. När helt blöt, placera buketten hållaren i en stor vas eller behållare på ditt arbetsbord.
 2. Från och med bladverk kapa flera stammar. Sätt dessa till den yttre kanten av buketten innehavaren att skapa en ram för buketten. Notera att längden av bladverket införas längst ned på buketten innehavaren kommer att fungera som den färdiga längden på bakre buketten. Trimma stjälkar förekommande fall.
 3. Skär de viktigaste blommorna till ca 2-3 inches. Sätt ett huvudsakliga blomma in i centrum av skummet. Fortsätt lägga stora blommor men inte gå utöver bladverk. Det bör finnas minst tre eller fem huvudsakliga blommor runt kanten.
 4. Skär de sekundära blommor. Sätt dem mellan de viktigaste blommorna.
 5. Skär filler blommor och infoga dem mellan de primära och sekundära blommor. Se till att lämna en liten lucka vid botten av skummet hållaren. Du kommer att sätta leden här.
 6. Gör leden genom att ta en bit av blommor tråd som är längre än den längsta bladverk längst ner i buketten hållaren.
 7. Bifoga sekundära blommor och blommor filler till denna tråd med blommiga band. I slutet av denna tråd bör vara en liten blomma eller liten knopp. Se till att lämna ett par inches av exponerad tråd upptill.
 8. Wrap varje blottade ledningar (utom den del som du kommer att infoga i skummet hållaren) med mer blad och blommor band. Sätt in den i det öppna utrymmet vid botten av buketten hållaren. Se till att driva tråden tills den kommer ut ur den övre delen av hållaren.
 9. Böj kabeln och sätt tillbaka den i buketten innehavaren att hålla leden säkert på plats.
 10. Avsluta bakre bukett med ett sidenband knutet till buketten handtaget.

Avslutande buketter är elegant

Avslutande buketter är eleganta, traditionella buketter som går vackert med någon brudklänning. De variationer av denna typ av bukett är oändliga. Med tillräckligt praxis, kan du göra din egen avslutande bukett som säkert kommer att bli ett underbart komplement till en brud ensemble.