E2a

Hur man gör en shaker dubbel brödkavel

Shakers är kända för att vara genial och fantasifulla

Shakers är kända för att vara genial och fantasifulla. De har en hel del bra idéer, särskilt om de behöver skynda vad de gör. Till exempel, jämfört med andra kvinnor, kan Shaker kvinnor plattar definitivt deras deg mycket snabbare. Vad är deras hemlighet? De använder en dubbel kavel.

En shaker dubbel brödkavel är inte så komplicerat

En shaker dubbel brödkavel är inte så komplicerat. Bokstavligen, är det bara två rullande stift tillsammans. Deras ändar har fästs samman. Nu, om du vill ha din egen Shaker dubbel kavel, kan sourcing det visa sig vara lite utmanande. Inte alltför många bitar är tillgängliga idag. Men om du är villig att göra eller hantverk en på egen hand, är stegen lätta att följa. Är du redo? Här är några tips på hur du kan bilda din egen Shaker dubbel kavel:

  • Leta efter rätt trämaterial. Om du inte förstår sig på hur man bäst kan välja trämaterial för din egen Shaker dubbel kavel, be om ett andra utlåtande. Inse att trä kvaliteten kommer att saken mycket särskilt om ditt mål är att bygga ut stora högar av pajdegen. Dessutom, när du har fått en trevligare trä, kan du förvänta dig din pjäs att räcka längre. Du kan också garantera dig att det kommer att se mycket snyggare.
  • Källa bra konstruktion plan. Du kan köpa dem direkt från din kontaktperson eller så kan du ladda ner dem direkt från nätet. Planen detaljer allt som du behöver göra. Men du måste styras, särskilt att välja den bästa planen för dig. Några planer föreskriver användning av en enda trästycke. Storleken på virket bör vara tillräckligt stor för att utforma en solid och stark kavel. Å andra sidan, vissa planer föreslår att använda flera trästycken. Du uppmanas att komprimera eller limma ihop dem. Den färdiga kavel får en underbar tonalt kontrast. Så välja klokt. Du vill inte hamna få en plan som är för komplicerat eller för enkelt.
  • Smooth dina rullande stift. När du har konstruerat dina två rullande stift enligt din plan specifikationer, är ditt nästa steg att jämna ut sin omkrets. Du kan använda en mejsel. Se till att det är svarv svarvning. Och eftersom din uppgift är att arbeta med två av dem, ordentligt skydda dig. Glöm inte dina skyddsglasögon.
  • Anslut stiften. Om du redan har polerat dina två rullande stift, är ditt nästa steg att fästa respektive stift. Varje ände ska ha en. Dubbelkolla anslutningen. Det bör göras tätt. Men innan du försöker lägga till motsvarande handtag, skära en bit trä. Se till att din mätning är exakt. Kontrollera det verkliga avståndet från ena änden av stiftet till den andra änden, förutsatt att de sitter sida vid sida. Resultatet ska vara lika med längden på trä som du behöver för att klippa. Sedan börjar borra hål i trä. Du måste passa dina dymlingar.


Hur man gör en shaker dubbel brödkavel. Leta efter rätt trämaterial.
Hur man gör en shaker dubbel brödkavel. Leta efter rätt trämaterial.

Din Shaker dubbel brödkavel sker när du har fäst handtagen. Säkra dem väl med hjälp av en snickare lim. Du kan också lyssna till särskilda instruktioner i din plan.