E2a

Hur man gör en scout patch

Scouting är en av de bästa sätten att garantera en sund och holistiska utveckling av ett barn. Under mottot förbereds hela tiden, scouter gör för fina barn som har bättre chanser att växa upp och mogna till funktionella människor är beredda att ta vad utmaningarna är i beredskap för dem. En av de markörer som kommer att avgöra hur väl en scout utför är scout plåstret. Här är stegen för att göra din egen scout plåstret.

Hur man gör en scout patch. Design.
Hur man gör en scout patch. Design.

Design. Scout fläckar finns vanligen i scouting häften eller från huvudet scout i ett visst kapitel. Varje scout plåster representerar en typ av prestation. Även om du inte kan uppfinna en egen lapp, särskilt eftersom plåstren alla är registrerade under de olika scouting organisationerna, kan du be om tillstånd från scouting förening att replikera Scout. Med tillstånd kan du kopiera antingen designen på papper och scanna det på datorn, eller ladda ner en mjuk kopia av filen.

Skriv ut. Du kan behöva redigera scout lapp med grafisk redigeringsprogram som Photoshop, för att rensa ut detaljerna i plåstret särskilt om du har ritat för hand. Fyll i färgerna, och spara filen för att förbereda den för utskrift. Använd överföring papper och en bläckstråleskrivare för att skriva ut mönstret. Följ tillverkarens anvisningar om hur du placerar papper och hur du konfigurerar datorns inställningar för utskrift på överföring papper.

Stitch. När mönstret har skrivits ut

Stitch. När mönstret har skrivits ut, kommer du att ha en kopia av logotypen på en bit tyg i överföringen papper. Dra av papperet i design, och fortsätt sedan att skära ut mönstret kontur från papperet. När detta är gjort är nästa steg för dig att använda satin stygn för att stänga kanterna på papperet. Sömmen kommer att hålla den råa kanten av tyget från uppdelning.

Järn. När detta är gjort

Stitch. när mönstret har skrivits ut. Skriv ut.
Stitch. när mönstret har skrivits ut. Skriv ut.

Järn. När detta är gjort, ta ett järn och ställ in den till inställningarna ångstrykjärn. Tryck järnet på ytan av plåstret, för cirka 06:55 gånger. Detta kommer att bidra till att skapa bläck på tyget, så att du kan tvätta plåstret och duken där det är fäst, utan att behöva oroa fläckar och blödning.

Bifoga. Slutligen

Bifoga. Slutligen, kan du fästa scout plåster på plagg där du behöver det. Tänk på att det finns olika positioner där plåstret ska placeras. I vissa fall bör det nålas på näsduken, medan andra plåster skall sys direkt på specifika delar av kläderna. Vissa kommer att behöva sys direkt på kragen, bröstficka, ärmar eller andra delar av uniformen. Tänk på att dessa regler ska följas strikt, eftersom dessa bär vissa betydelser för scouterna.

Oavsett om du äger barn, eller för de scouter som du leder i ditt scout kapitel är scout lapp en avgörande faktor och belöning som scouts arbete för. Genom dessa steg bör du kunna skapa din egen scout plåstret.