E2a

Hur man gör en sand skulptur

Sand skulptur är konsten att snida sanden till önskad form och design. Den trendigaste ämnet sand skulptur, särskilt bland barn och amatör skulptörer sand, är sandslott. Nyligen har avancerade tävlingar med stora priser för sand skulptur började bli populär. Det är nu dags att levla från att bygga enkla sandslott till mer intrikata sand skulptur. För att hjälpa dig har praktiska kunskaper om hur man gör en sand skulptur, här är några riktlinjer.

Hur man gör en sand skulptur. Lär dig de olika egenskaperna hos sanden.
Hur man gör en sand skulptur. Lär dig de olika egenskaperna hos sanden.
  • Lär dig de olika egenskaperna hos sanden. Forskning om sand på Internet eller gå till ett bibliotek. Sand är det medium för sand skulptur. Så du måste veta hur man identifierar bra sand för sand skulptur eftersom inte all sand är bra för sand skulptur. Bra sand för sand skulptur är en blandning av sand, silt, lera och vatten. Sådan blandning håller sanden kompakt och redo för att forma och designa. Vissa sand skulptör använder vattenlösligt lim eller akryl material för att hålla sanden står för en längre period.
  • Gör en plan. Sand skulptur är inget skämt. Du måste ha en plan som fungerar som din plan. Varje del av önskad utformning måste vara detaljerad i din blått tryck. Detta sätt är det lättare för dig att reparera och fixa din sand skulptur i fall det kommer att skadas i processen.
  • Material att förbereda. Sprayflaska, mejslar, spatlar, containrar, spade, sked, knivar, och hink är några av de material som behövs för att bygga en sand skulptur.
  • Utgöra basen. Det första du ska göra i byggnaden sand skulptur är att utgöra basen. Basen ska vara kompakt och tillräckligt bred för att stödja höjden på önskad design. Softpack och handstacking är de två sätten att komprimera sand. Välj en som är lättare för dig att göra.
  • Konstruera sand skulptur. Att gjuta formen av önskad design, använda en stor container. Fyll behållaren med sand upp till sin läpp, och sedan vända den upp och ner på den avsedda basen. Höj behållaren långsamt. Peka på sidan av behållaren för att hjälpa sanden rör sig jämnt ut ur behållaren. Om de olika delarna av din önskad design har olika storlekar, använd små behållare av olika storlekar för att forma den. Rista utformningen av din sand skulptur med skedar, mejslar, spatlar eller andra vassa material. Använd din fantasi för carving de intrikata mönster. Medan carving, spraya vatten eller en blandning av vatten och vattenlösligt lim för att behålla fukten i sanden. Torr sand är svår att hantera. Du kan också dekorera din sand skulptur med koraller eller improvisera dekoration gjord av sand också.
  • Konsultera en instruktör sand skulptur. Sand skulptur är en komplicerad uppgift. Det är omöjligt att göra en perfekt sand skulptur natten. Consult och rådgöra med en professionell sand skulptur att lära sig tips och tekniker som är kända bara till en upplevelse sand skulptör. Webbplatsen, Sandcastlecentral.com , innehåller en lista över kvalificerade instruktörer sand skulptur tillsammans med de stränder där de bedriver sina klasser. Kolla in det.

De ovan nämnda tips om hur man gör en sand skulptur är inte tillräckligt för att göra dig en seriös sand skulptur. Tålamod och kontinuerlig praktik är ett plus faktor.