E2a

Hur man gör en rosenknopp krans

De semestrar är närmar sig snabbt

De semestrar är närmar sig snabbt, och en av de bästa sätten för dig att dekorera ditt hem är genom en rosenknopp krans. Oavsett om hängande i dörröppningen eller som inredning i ditt vardagsrum, lägger rosenknopp kransen speciella värme som gör ditt hem ännu mer inbjudande när vintern vindar blåser utanför. Här är de förfaranden för att skapa din egen krans.

  1. Förbered vinrankor krans och spanska mossa. För att skapa en varm rosebud krans, behöver du spanska mossa och kransar vinrankor. Grapevine krans är redan formad i en cirkel, och kommer att fungera som duken för rosenknopp krans. Den enda behandling som grapevine krans behöver är några smärre justeringar, eftersom härva av filialer kan ibland komma i oordning. För den spanska mossan, måste du se till att det inte finns några insekter fångas mellan bladen speciellt om du använder äkta spansk mossa. Vrid den spanska mossan i grapevine krans tills du har möjlighet att skapa den design som du vill. Använd små stift eller tunna trådar att låsa den spanska mossan på plats.
  2. Limma i rosenknoppar. För rosenknoppar, kan du använda riktiga rosor eller silke rosenknoppar. De verkliga rosor är naturligt doftande och kan tillföra vädjan till din krans. De rosenknoppar dock inte varar hela hela semester. Du kan arbeta runt detta, men med hjälp av silke rosor. Lägg parfym att hålla silke rosenknoppar doftande. Ordna rosenknoppar på kransen och använda varmt lim för att hålla dem på plats. Silk blommor har ibland kablar vid kanten som du kan använda för att fästa dem på grapevine krans.
  3. Lägg till andra utsmyckningar. Andra dekorativa bitar som du kan fästa på rosenknopp krans är band och små jul bollar. Samma dekorativa bitar som kan knytas till julgranar kommer vanligtvis arbeta för kransar. När det gäller att dekorera kransen, är din fantasi gränsen. Du kan använda så många rosenknoppar som du vill skapa en extravagant och festlig krans, eller så kan du gå minimalistisk och låt den spanska mossan blivit en lika viktig faktor i kransen.
  4. Säkra krans för upphängning. På toppen av grapevine krans, lägga ett band eller binda som du kan använda för att hänga kransen. Kransen kan också placeras ovanpå spisen med hjälp av hörnet står. Om du har en stor hörn monter från en gammal fotoram kan du använda detta för att ställa in kransen.
  5. Andra varianter. Det finns många andra sätt att dekorera och skapa din rosenknopp krans. Bortsett från vinrankor kan du enkelt kablar för att skapa en ram som kan täckas med spansk mossa och rosenknoppar. Fördelen med att använda tråd kransar är att du har mer kontroll över formen på kransen. Du kan skapa hjärtformade rosebud kransar eller Star formade jul kransar.

Hur man gör en rosenknopp krans. Förbered vinrankor krans och spanska mossa.
Hur man gör en rosenknopp krans. Förbered vinrankor krans och spanska mossa.

För de många julfester och för det nya året middag med familj och vänner, är en rosenknopp krans bästa dekorativa pjäs som varmt välkomnar dina gäster i ditt hem.