E2a

Hur man gör en rockring

Hula-hoop är en av de mest populära och underhållande spel inte bara för barnen utan också för unga vuxna. Dessutom fungerar den som en träningsrutin för tonåringar och vuxna. Med tanke på det breda utbudet av funktioner den kan tjäna - från lugn aktivitet att underhålla sin kropp siffra - det är inte förvånande att hula-hoop är en sådan charm för dig. Om du inte kan hjälpa dig själv från att önska att du har din egen rockring, sedan gräma inte mer! I några få enkla steg kan du göra en hula-hoop av ditt eget! Innan du vet ordet av kommer du att vara ute i ditt närområde, vrida och vända med din alldeles egna hula-hoop.

Hur man gör en rockring. Förbered de verktyg som du behöver: Göra en hula-hoop kräver de flesta av de vanliga verktygen som används av en snickare.
Hur man gör en rockring. Förbered de verktyg som du behöver: Göra en hula-hoop kräver de flesta av de vanliga verktygen som används av en snickare.

  1. Förbered de verktyg som du behöver: Göra en hula-hoop kräver de flesta av de vanliga verktygen som används av en snickare. Som ett varningens ord, hantera verktygen och de kan skada dig. Du behöver en fräs, en hårtork, en schweizisk eller mattkniv, en bal, en fil, en betydande längd av sandpapper, ett mätinstrument av tyg och ett par handskar. Handskarna är viktiga eftersom de kommer att minska risken för handen att bli sårad.
  2. Förbered material för bågen: Du kommer att behöva lite slang som i princip kommer att vara det huvudsakliga materialet i bågen. Som ett alternativ, kan du också använda stål eller aluminium, under förutsättning att de är tillräckligt tunna för att vara böj. Du bör överväga att PSI-nivå av det material du kommer att använda för bågen. En lägre PSI betyder att materialet kommer att vara mer böjbar. Den ideala PSI är inställt som 80-160 så se till att det material du kommer att välja varken blir mindre eller mer än detta intervall.
  3. Förbered andra material: Bortsett från slangen, behöver du även en diameter vars längd bör vara högst en tum. Du kommer också att behöva en kontakt som kommer att förbinda de två sidorna av bågen vid bildning av cirkeln. Dessutom behöver du en klädd tejp som täcker hula-hoop.
  4. Bestäm storleken på bågen och sedan klippa därefter: Besluta om storleken på bågen du vill ha för dig själv, Efteråt, använd en såg eller en stark kniv för att skära material (stål eller slangen).
  5. Anslut de två ändarna av materialet och lägga vikt på det: Använda en insättning kontakt, gör de två ändarna av röret möts. När detta är gjort, lägger vikt på bågen genom att hälla i antingen sand eller majskorn (eller ay annat liknande material) inuti bågen. Vid val av material du kommer att sätta inne i bågen, se till att det inte är ett material som kommer att skapa störande ljud när du börjar använda bågen.
  6. Värm slangen och pad det för starkare grepp: att avsluta bågen, värma slangen så mötesplatsen sluter tätare. För extra försäkring, kan du tejpa eller pad konvergens punkt för att säkerställa att det är väl sluten. När du känner den punkten redan är hårt låst, är bågen klar!

Hula-hoop är en underbar leksak och motion instrument

Hula-hoop är en underbar leksak och motion instrument. Utnyttja sin enorma underverk! Följ stegen här och har en egen rockring snart!