E2a

Hur man gör en polymer lera pärla med en sträng rulle

Det finns många möjligheter med polymer lera

Det finns många möjligheter med polymer lera. Du kan skapa pärlor i olika färger, textur, storlekar och former. Med polymer lera, det är som du är din egen ingenjör på pärlorna du kommer att använda. Även polymer lera kan formas för hand, med hjälp av en pärla rulle gör ditt jobb lättare. Händer kan inte göra perfekta former, men pärlor rullar kan.

Bead rullar är vanligtvis transparenta

Hur man gör en polymer lera pärla med en sträng rulle. Konditionera polymer lera.
Hur man gör en polymer lera pärla med en sträng rulle. Konditionera polymer lera.

Bead rullar är oftast transparenta, rektangulärt formade saker med former på den andra sidan. Bead rullar kommer i par. Lägg dem ovanpå varandra och du ser de former som de gjordes för att producera. Du kommer att trycka leran mellan de två delarna av pärlor rullar och efter några pressning och valsning, kommer leran komma ut med perfekta former.

Så här i grunden att göra polymer lera pärlor med pärla rullar:

  • Konditionera polymer lera. Denna process mjuknar leran för att förbereda den för valsning. Gör detta bara hur du skulle göra med den vanliga leran. Fortsätt arbeta leran med händerna tills den är mjuk, smidig och lätt att hantera.
  • Utforma färg polymer lera. Vill du ha marmor effekt eller någon annan konstruktion bortsett från vanlig färg lera? Utforma färgen före formning av leran är nödvändig. Det finns många sätt att göra detta. Om du vill kombinera två färger för att få marmor effekt, gör detta genom att rulla två bitar av korv-formade leror med händerna. Rulla ihop dem tills du får önskad kombination.
  • Forma leran till något som liknar pärla rullarna "form. På detta sätt, kan leran passa mellan rullarna. Du kan inte bara helt enkelt få en bit av lera och satte den mellan valsarna. Forma leran är fortfarande möjligt på detta sätt, men leran kan fånga i luften, vilket kommer att påverka dess färdiga kvalitet. Om vulsten rullarna har runda former, sedan forma leran till små korvar. Leran kan rullas till bollar, också. Så länge leran passar i rullen utan fångst i luft, är denna form bra.
  • Sätt den formade leran mellan vulsten valsarna. Det finns grop-liknande delar på rullarna. Sätt leran på en av rullen och sedan råga med den andra halvan av rullen.
  • Rulla leran. Varje hand ska hålla en bit av rullen. Flytta dem fram och tillbaka tills leran formas till önskad. Du kan enkelt se genom formen på grund av rullarna "transparent material.
  • Rada upp pärla rullarna. Detta förbereder leran vulsten för införande av en nål genom den. Försiktigt in nålen i leran. När nålen har passerat igenom, få leran och flytta runt nålen. Det bör röra sig fritt för att veta att kulan är redo för bakning. Vid bakning, följ polymer lera tillverkarens anvisningar. Vanligtvis är polymer lera tillagas inom 30 minuter under cirka 180OC.


En uppsättning pärla rullar kan kosta omkring 15€

En uppsättning pärla rullar kan kosta omkring 15€. Spara 15€ med liknande material som du kan hitta runt i huset som kraftiga flaskor, marmor kavel och plaströr. Att ha mer material för att skapa polymer lera pärlor kommer säkert att hjälpa dig att skapa bättre konstruktioner. Men kom ihåg att allt bör börja med din kreativitet. Vad är användningen av allt du har om du inte kan komma med en unik och ny polymer lera pärla stil?