E2a

Hur man gör en pilgrim klädnypa

Ett underbart hantverk idé att mammor och barn kan njuta av att göra tillsammans särskilt under Thanksgiving är pilgrim klädnypa dockor. Det är mycket roligt och mycket lätt att göra. Barnen kommer att uppskatta fördrev timmarna och sätta deras kreativa förmåga till handling med det här projektet. Här är några enkla instruktioner att följa.

Hur man gör en pilgrim klädnypa. Förbered de tillbehör du behöver.
Hur man gör en pilgrim klädnypa. Förbered de tillbehör du behöver.

  • Förbered de tillbehör du behöver. Materialen du behöver är en rund klädnypa docka stift som du kan köpa på någon hantverk butik, kände några stycken och bomull tyg, garn, lite akrylfärg, penslar, broderi tandtråd, en penna, klibbig lim, en sax, piprensare, borrning, och en nål och tråd.
  • Använd din borrmaskin. När du har samlat allt material du behöver, kan du nu börja att borra ett hål i den nedre delen av halsen på din klädnypa. Detta hål kommer att användas för armarna på din pilgrim docka. Piprensare kommer att fungera som din docka armar. Använd en bit piprensare ca 4 inches lång, centrering det i hålen du gjort för armarna på dockan. Du kan nu böja dockans armar i ett främre läge. För att täcka de vassa spetsar i ändarna på armarna, helt enkelt vika upp piprensare något och göra sina händer. För att skapa armbågen, böja och justera armarna till önskad position.
  • Rita in din docka ansikte. Du kanske vill gå igenom processen att rita i ansiktet först innan du gör något annat så att om du gör några misstag, kan du använda den motsatta sidan av dockan. Använda akrylfärg, kombinerar en blandning av färger för att ge en solbränna eller rosa nyans. Måla den på din docka ansikte och hals och ge det tid att torka.
  • Klä upp din docka. Det finns två sätt att göra detta. Du kan antingen vill måla in din docka kläder eller använda dina tygstycken för att göra dem. Att måla, tänk på färgerna pilgrimer normalt har för sina kläder. För sina tröjor, kan du använda svart eller blå. För män, skulle deras byxor har oftast samma färger också, som med en kvinnas kjol. Måla dem på dina dockor. Om du vill prova på att använda tyg, gör ett litet mönster av pilgrim kläder och sy upp dem för din docka. Skorna av pilgrimerna kan målas på liksom. Svart är fortfarande den färg som ska användas. Om du vill lägga spännen till herrskor, kan du använda silver färg för att färglägga dem.
  • Lägg några tillbehör. Använd ditt garn för att fungera som håret på dina dockor, fästa dem på huvudet med klibbig lim. Gör en pilgrim hatt med svart filttyg. Börja med att spåra ett kvartal, ett öre, och en rektangel som mäter 12x2 inches i längd. Klipp ut dem. Ställ din större cirkel på en plan yta. Din rektangeln måste rullas i form av hatten och den mindre cirkeln kommer att fungera som dess topp. Sy upp din rektangel i formen av ett rör och limma på båda cirklarna vid båda ändarna av hatten. Använd en vit tygbit för att tjäna som pilgrimen kvinnans huvud klänning. Gör en cirkulär form från trasan och använda lim för att fästa den på toppen av huvudet.


Dina Pilgrim klädnypa dockor är nu redo för att fira din Thanksgiving tillsammans med dig. Du kan använda dem även som tillsatt utsmyckningar till ditt träd för att göra det extra speciellt.