E2a

Hur man gör en personlig matlåda

Om du vill ge nytt liv till en gammal matlåda

Om du vill ge nytt liv till en gammal matlåda, varför inte personifiera det? Istället för att kasta bort en fullt användbara lunchbox, kan du göra dina egna dekorationer och ge posten din egen personliga touch. Å andra sidan, om du shoppa runt och verkar inte gå att hitta den perfekta matlådan med en design ditt barn tycker om, kan du anpassa den för att ge det ditt barns egen touch. Ditt barn kommer hans egen unika lunch kit som kommer hållas isär från alla andras.

Hur man gör en personlig matlåda. Få en gammal matlåda.
Hur man gör en personlig matlåda. Få en gammal matlåda.

Här är hur man gör en personlig matlåda.

Få en gammal matlåda. Kontrollera att det är en bra storlek matlåda som kan hantera alla dina barns mat. En plast matlåda är lättast att arbeta med eftersom du kan enkelt ta bort alla gamla mönster och ersätta det med ditt eget. Om du använder en box trasa lunch, då ska du förbereda några icke-tvättbara markörer som är säkra för tyg användning. Om du inte kan hitta en gammal matlåda, kan du gå vidare och köpa en ny och välja rätt storlek och färg för ditt barn. Du kan alltid ändra designen för att göra det ditt barns eget skapande.

Skriv ditt barns namn

Skriv ditt barns namn. Det enklaste sättet att anpassa något är att skriva ditt barns namn på det. Bortsett från att skriva direkt på matlåda ytan, kan du bifoga också en väska tag på det som har ditt barns namn och klassrum nummer.

Ha kul med klistermärken

Om du vill ge nytt liv till en gammal matlåda. Skriv ditt barns namn.
Om du vill ge nytt liv till en gammal matlåda. Skriv ditt barns namn.

Ha kul med klistermärken. Har ditt barn en favorit populär karaktär? Tycker ditt barn om regnbågar, blommor eller hjärtan? Köp ett ark med klistermärken från pappershandel. Undvik att använda pösiga klistermärken men gå vidare och använda glitter och andra typer av klistermärken. Om du kan hitta alfabet klistermärken, bokstavera ditt barns namn.

Rita din egen design

Rita din egen design. Låt barnet rita på en uppmätt pappersark som du kan limma på matlådan. Se till att du får måtten ordentligt så att du har rätt storlek designen. Om du arbetar med ett tyg eller trasa lunchbox, sedan börja med en ljus penna skiss innan du använder pennorna tyg markör. Låt ditt barn bestämma vad han vill på matlådan. Det är dags att vara kreativ och låta honom uttrycka sin fantasi och preferenser.

Täta med kontakt papper

Tätning med kontakt papper. Du kan köpa kontakt papper på butiker för kontorsmaterial och konst och hantverksbutiker. Om du arbetar med en plast matlåda, se till att du torka av ytan noggrant så att du arbetar med en ren yta. Ta bort alla gamla limmet på ytan eller kommer det att leda den nya designen att bubbla. När du har placerat ritningen design, få ett pre-uppmätt ark kontakt papper och placera den över designen.


Låt designen torka ordentligt innan du tvättar den

Låt designen torka ordentligt innan du tvättar den. När lunchbox är klar, är det redo att fyllas med ditt barns snacks och andra godsaker. Ditt barn kommer säkert att gå till skolan för att ivrigt visa matlåda som du har skapat tillsammans! Detta projekt tar bara några timmar, men ditt barn kommer att ha en matlåda som han stolt kan visa för sina klasskamrater för ett helt år!