E2a

Hur man gör en personlig flasköppnare

Oavsett om du är på en house party höja glasögon med vänner eller bara hemma försöker leta efter något att dricka framför ditt kylskåp är det en självklarhet att det finns inget värre än att inte en med en flasköppnare i ditt kök låda. Utan en, kommer att kall öl, flaska läsk och konserver inte din när som helst snart. Om det fanns en sak någon bråttom att betala över en dryck i en förseglad behållare vill, måste det vara hans lust att öppna den direkt. Med detta sagt, kan du enkelt få tag på en om du bara lägga mer färg eller livet i det för att göra det mer praktiskt och lätt att hitta. Precis som alla restauranger och festa nödvändigt kan kapsylöppnare också anpassas som anpassade skedar och gafflar. För tips om hur du ändrar dessa redskap kan den här artikeln hjälpa dig att ge några idéer.

  1. Öl öppnare. Om du vill ha en flashig öl öppnare, kanske du vill utnyttja en av dessa bitar som säljs online på personalizedbottleopener.net där du kan designa och köpa din egen öppnare eller ännu bättre, gör en själv. Tillverkad av mycket hög kvalitet metall krom, kan deras öl konservöppnare fungerar på alla typer av öl flaska och många andra typer av flaskor. För att göra det mer personligt, kan din bild också placeras och förseglas med en kristall emaljbeläggning. Inte bara är det snärtiga men det kan också skyddas från repor, värme, skador och även vatten. Slutligen, de kommer med en nyckelring bifogad fil som du enkelt kan fästa med bältet eller väskan.
  2. Konservöppnare. Även ölflaskor kan öppnas med en öppnare med slutna bilder och nyckelringar, kan du också göra anpassade konservöppnare genom att inkludera en magnet för att hålla objektet hands hela tiden. Efter det limmade på kylskåpsdörren, kan den lätt hittas i köket när det behövs. Bortsett från konserver, kan drycker i burkar också öppnas med hjälp av dessa trendiga verktyg. Om du också vill sätta en mer personlig ta på den, kan du inkludera en bifogad spik fräs eller färgglada pärlor så att det ser ut som mer än bara en konservöppnare, utan snarare ett tillbehör.
  3. Vin Öppnare. Även om det verkligen är mycket lättare att öppna konserver och flaska drycker med förseglade lock och kronor, det finns fortfarande ingen anledning att inte bära med sig en praktisk vin Flasköppnare som också kan anpassas. De flesta vin konservöppnare har rejäla korkskruvar och spakar som lätt öppna vinflaskor. Med hållbara coil knivar rent skär igenom de mest envisa folier, kan du göra din vinöppnare bättre genom att lägga bitar av juvelprydda klistermärken på de skarpa kanterna så att det ser mer mousserande och lätt att hitta.

Hur man gör en personlig flasköppnare. Öl öppnare.
Hur man gör en personlig flasköppnare. Öl öppnare.

Har svårt flaskor öppna vin, konserverad läsk och öl kan vara mycket nerv wrecking samtidigt som den nödvändiga kök och fest Essentials kan vara till stor hjälp. Bära dessa praktiska och personlig konservöppnare som är mycket användbara gör dricka värt klunk.