E2a

Hur man gör en perfekt mix tape eller CD

Det finns miljontals CD-skivor finns att köpa dessa dagar, men de har inte alltid exakt vad du letar efter. Kanske du vill anpassa en mix tape eller CD för en vän eller älskade en. Eller kanske du vill ha den perfekta mixen band eller CD i bilen när du cruisar på vägen. Du vet att det inte finns, så att du bara kommer att behöva göra den perfekta blandningen band eller CD själv. Men var ska man börja? Följ denna guide för att hjälpa dig att göra den perfekta blandningen band eller CD.

Steg 1

Hur man gör en perfekt mix tape eller CD. Tänk på din publik.
Hur man gör en perfekt mix tape eller CD. Tänk på din publik.

Tänk på din publik. Innan du kan börja göra den perfekta blandningen CD eller band, måste du överväga vem din målgrupp är. Detta är en present till en vän som älskade 70-talet? Eller är du vill skapa något för din Rap-älskande bror? Preferenser mottagaren av denna mix tape eller CD borde verkligen diktera stil och innehåll av de låtar du inkluderar på blandningen band eller CD.

Steg 2

Besluta om "känsla" du vill att den ska ha. Du behöver inte nödvändigtvis gå med temat eller känsla för hela sammanställningen. Du kanske vill inkludera en mängd olika låtar som erbjuder verklig kontrast för lyssnaren. Du måste bestämma om det meddelande som du vill att den slutliga sammanställningen att förmedla, oavsett om det är en känsla eller ett tema eller bara vanlig ol 'bra musik. Detta bör hjälpa dig att lägga ut de låtar du inkludera som gör det till en perfekt mix band eller CD.

Steg 3

Kom upp med ett utkast. Innan du börjar spela in några låtar till band eller CD, måste du se till att du har valt den perfekta låtar. Det bästa sättet att göra detta är att skriva ner alla de låtar som du tänkte att inkludera i sammanställningen. Därefter, som ett utkast av en berättelse, redigera bort de som inte passar in i din mål för denna perfekta blandningen band eller CD. När du har minskat ner listan till höger antalet låtar, tänk vilken ordning du vill sätta dem i också. Du vill inte en snabb positiv låt att följa en långsam, sappy sång. Spåren bör typ av flöde från den ena till den nästa, utan några plötsliga förändringar. Du kommer också att behöva tänka på hur du kommer att börja sammanställning och fånga lyssnarens uppmärksamhet. Den första låten av en blandning band eller CD säger mycket om vad lyssnaren kan förvänta sig. Välja att en klokt. När du har en slutlig lista över de låtar du vill ha med i den ordning du vill att inkludera dem i, är du redo att börja bränna låtarna till CD eller band.

Steg 4

Göra den perfekta mixen band eller CD. Allt du behöver göra nu är att kopiera dina låtar till bandet eller CD. Om du bränner låtar på CD, se till att det program du använder ingångarna bryter mellan spåren (eller din lyssnaren ska frustrerade med en timme långa banan kan han inte hoppa igenom). Liksom, om du använder låtar du ned, se till att du lyssna på låten först se det, ja, det låten sparas som, och det är inte har några blippar eller ofullständiga delar. Avsluta din perfekta mix tape eller CD med några stora omslagsbild (finns på ditt lokala kontor leverans butik). Du kommer att ha skapat den perfekta blandningen band eller CD som du, dina vänner eller anhöriga vara glada över att få.