E2a

Hur man gör en origami blomma

När det gäller att dekorera ditt hus eller tillbehör med en estetisk orientalisk touch, det finns inget mer tilltalande för ögonen än origami blommor. Origami, till dem som är omedvetna om det, är en gammal och respektabel japansk konst där man viker papper för att göra detaljerade djur samt andra föremål. I fallet med origami blomma, kan det vara enkla eller komplexa beroende på dina inställningar (och val av blomman), men antingen sätt, gör det till ett mycket attraktivt komplement till allt från en blomvas till en corsage stift. Du kan även sätta in tillräckliga ansträngningar för att skapa en origami blomma bukett, vilket skulle göra en utmärkt present till vem som helst (speciellt din significant other). Om du är intresserad av att göra en del av din egen då du är i tur-här artikeln hoppas kunna hjälpa dig att uppnå detta mål genom att erbjuda några enkla steg för att göra en origami blomma, som inte är alltför enkelt att det ser vanligt, men samtidigt tid inte alltför komplicerat att det blir för svårt. Detta är en särskilt utmärkt val för människor som försöker deras hand på origami för allra första gången. Så om du vill ta ditt första steg in i origami genom att utforma en vacker vikta blomma, läs vidare för att följande steg:

  • Redo pappret för korrekt vikning. Med din kvadrat av origami papper i handen, börja med att vika pappret över varandra-från ena änden av hörnet till andra. När du är säker på att allt är med, veck vecket. Efteråt kommer du att göra det igen, utom med de andra två hörnen, så utvecklas din origami papper och göra det. Vik en gång till, men denna gång vika papperet i en rektangulär hälften (se till att alltid veck). Slutligen, vika den och viker origami papper i halv gång mer (för att göra ett kors med den sista luckan). När du fäller det en gång till, kommer dina papper vara redo att förvandlas till en blomma.
  • Förvandla ditt papper i blomman av ditt välja. Det finns några grunder för att följa när du fäller ditt papper i en origami blomma-göra detta genom att vika en kant av pappret tills den når mitten, och sedan upprepa samma åtgärd med alla de andra hörnen. Efteråt, gör samma sak, men denna gång på andra sidan. Nästa, vik kanterna (som ska vara i mitten) bakåt, ungefär tre fjärdedelar av triangeln själva. När du är klar, vänder du på papperet och vik den på mitten (uppifrån och ner), och sedan göra det igen med alla de andra sidorna. Nu allt du behöver göra är att dra ut formen på blomman och bildar kronbladen på det sätt du vill.


Hur man gör en origami blomma. Redo pappret för korrekt vikning.
Hur man gör en origami blomma. Redo pappret för korrekt vikning.

Som anförts ovan, vilken typ av blomma du vill göra kommer faktor i hur komplicerat ett projekt detta kan vara. Men, även om det bara är en relativt enkel blomma, kommer det fortfarande vara ganska attraktiv och kommer att göra en fin heminredning och presentartiklar, särskilt om du gör en hel del och blanda olika typer av enkla blommor tillsammans.