E2a

Hur man gör en magnetisk torr radera styrelse

En magnettavla är ett roligt sätt att påminna dig själv med saker som du behöver göra. Du kan placera en magnettavla i nästan var som helst - ditt sovrum, kök, kontor bord, eller någonstans i foajén. En magnettavla är ett bra sätt att organisera sina uppgifter och se ditt schema på en sida. Barn hemma kan också placera sina viktiga scheman så att du kan bli påmind om att blockera bort din kalender.

Hur man gör en magnetisk torr radera styrelse. Börja med att ha en design i åtanke.
Hur man gör en magnetisk torr radera styrelse. Börja med att ha en design i åtanke.

Personlig magnetiska torr radera styrelser är lätta att göra och kan göra stora gåvor för dina vänner. För att göra din egen magnettavla, behöver du en dator, en vanlig skrivare, en tryckbar kartong, en tjockare kartong, limstift, en lamineringsark, vissa Velcro prickar, en torr radera markör, magnetband, och en sax eller saxen.

  • Börja med att ha en design i åtanke. Om du ger kortet till en vän som skulle lämna staden, kan du skapa ett fotokollage. För en mer seriös present, kan du välja att skriva ut en dikt eller en favorit passage. Med denna design, lägga ut det på ditt fotoredigeringsprogram. Ställ din duk storlek på åtta och en halv av elva inches. Beroende på hur du vill hänga din magnettavla ange pappersinställningar till antingen stående eller liggande. När du lägger ut din design, tänk på att inte göra det alltför rörig, eftersom detta kommer att vara bakgrunden till din styrelse. Du kan välja att ställa in bilder till vattenstämpelinställningar så att bilderna är suddiga men ändå synlig. Kör en testutskrift på ett vanligt finpapper och revidera vid behov.
  • Skriv ut bilden på kartongen. Välj det bästa fotot inställningen på skrivaren inrättas för att säkerställa kvaliteten på utskriften. Montera denna utskrift på tjockare kartong. Trimma kanterna för att säkerställa att båda korten har samma storlek. Använd en förvärmd limpistol för att hålla ihop brädorna. Se till att skivorna är helt bifogas. Låt det torka helt innan du fortsätter.
  • Ta stöd av lamineringsarket. Stick försiktigt detta till den tryckta bilden på din bräda. Var noga med att inte oavsiktligt sticka bladet innan du är säker på att hela styrelsen kommer att täckas. Se till att bubblor inte bildas medan du håller lamineringsarket. Du kan använda ett kreditkort eller något hårt kort för att jämna ut eventuella bildade bubblor. Vik kanterna på lamineringsarket så att de fastnar på den bakre delen av kartongen.
  • Placera magnetremsor på sidorna av kartongen. Dessa magnetremsor gör din styrelse att fästas på kylskåpsdörren eller någon magnetisk yta.


Din magnetiska torr radera styrelse är redo att hängas

Din magnetiska torr radera styrelse är redo att hängas. Använd Velcro punkter för att hålla markören. Anslut helt enkelt två prickar på tavlan och markören. Din magnetiska torr radera ombord kan nu hålla anteckningar, foton och magneter. Om du vill hänga din styrelse på en icke-magnetisk yta, helt enkelt placera en krok på baksidan så att du enkelt kan hänga den någonstans.