E2a

Hur man gör en lampa i en touch lampa

En touch lampa är något som du kan sätta på och stänga bara genom att röra vid den. Detta besparar dig besväret att leta efter lampa växel i mörker. Du kan köpa en touch lampa i alla hem förbättring center. Istället för att köpa en touch lampa, varför inte du försöka göra en själv. Skapa en touch lampa från grunden är en riktigt svår uppgift. Den goda nyheten är, kan du köpa ett kit beröring lampa som du kan använda för att förvandla en vanlig lampa som du har i en touch lampa!

Hur man gör en lampa i en touch lampa. Ställa in touch lampan.
Hur man gör en lampa i en touch lampa. Ställa in touch lampan.

Här är de steg på hur du kan göra din lampa en touch lampa:

  1. Material. Först samla allt material som du behöver för detta projekt. Dessa är touch lampa kit och din egen lampa som du vill förvandla till en touch lampa. Använd en lampa som har en keramisk bas som de flesta touch-lampa kit arbetar med den typen av lampa. Du kan köpa ditt kit beröring lampa på webbplatsen comforthouse.com . Denna beröring lampa kit kan du ha tre inställningar för ljus. Dim, medium och ljus.
  2. Ställa in touch lampan. På Touch lampa kit, kommer du att hitta en adapter. Få adaptern och kontakten i vägguttaget där du kommer att använda din beröring lampa. Få din vanliga lampa och sätt utlopp lampan i adaptern som följde med touch lampa kit. En annan sak som du hittar med touch lampa kit är en disk. Placera disken på skrivbordet bredvid din vanliga lampa.
  3. Använda beröring lampan. Nu är din beröring lampa alla gjort! Om du vill använda beröring lampan trycker skivan som följde med satsen. Detta kommer att slå på lampan i dunkel läge. Tryck på disken igen för att gå till mediet läge och åter till den ljusa läget. Röra disken igen släcks lampan.
  4. Påminnelser vid användning touch lampa. Touch lampa disken är känslig. Avstå från att röra skivan om du ska byta lampa inställning eller om du ska stänga av den. Dessutom, låt netto handen kvar på disken för länge eftersom det kan skada glödlampan och till lampan själv. Vid byte av glödlampa, blir det bättre om du kopplar disken beröring lampan först från den ursprungliga lampsockeln.

Nu när du har din egen touch lampa, har du inte svårt att tjafsa runt i mörkret letar efter strömbrytaren. Du kan använda en touch lampa i barnens rum eller så kan du använda en touch lampa som din nattlampa.

Innan du slår en vanlig lampa i en touch lampa

Innan du slår en vanlig lampa i en touch lampa, se till att den vanliga lampan använder en glödlampa. Om du använder en energisnål lampa bör du be om hjälp när du köper kit beröring lampan. Detta eftersom de flesta beröring lampa kit är inte kompatibla med energisnåla glödlampa.