E2a

Hur man gör en läderväska

Det finns många hantverk du kan göra med läder tyger

Det finns många hantverk du kan göra med läder tyger. Du kan använda läder för stoppning, förpackning, skapa skor, väskor, lådor, bokomslag, och många andra saker. Ett av de enklaste hantverk du kan göra med läder tyger är en påse eller väska. Läder påsar är lätt och roligt att göra. Det är en bra hantverk kan du njuta av på egen hand eller tillsammans med dina vänner. Om du har barn, det är också en stor kreativ aktivitet du kan presentera för dem. Du kan göra läder påsar i olika storlekar och utföranden. Den enklaste påsen görs genom att vika en bit läder tyg på mitten med kanter sys upp och dragskor fållade till stansade hål. Följande tips kan hjälpa dig att börja göra en enkel läderfodral.

 1. Välj mellan kohud, lammskinn, faux och typer patch av läder för din påse. Det är flera typer av läder, som är idealiska för påsar, väskor, cell fall telefon och cell hölster telefon på grund av sin konsistens och hållbarhet. Om du vill ha något mjukt, kan du gå för lammskinn. Om du vill ha något som varar längre, gå för kohud.
 2. Om du vill forma läder genom färgning det, kan du besöka webbplatser på Internet som visar video instruktioner om hur du färga läder.
 3. Förbered material som behövs beroende på storlek och utformning på din påse. Du behöver inte sofistikerade maskiner för att skapa din läderfodral. Bortsett från läder tyg kan du behöva bara en symaskin, laminator, blixtlås, kabel sladd, fästelement, läder lim, kardborrband, naglar, hammare, etc.
 4. Mät måtten på din påse med en penna och linjal.
 5. Klipp ut den form du önskar från lädret.
 6. Punch raka och även hål längs kanterna för snörning.
 7. Klipp en bit läder för slingan.
 8. Skapa hål för slingan och nertill den till påsen.
 9. Sy kanterna. Du kan göra en enkel rakstygn, dubbel rakstygn eller över piska stygn. Du kan söka på nätet efter tips och instruktioner om olika sömmar stilar.
 10. Trimma fliken till önskad storlek.
 11. Sy blixtlås eller kardborrband på fliken. Du kan också använda växlar, thong, knappar eller nitar.
 12. Du kan alltid lägga till något till din påse så att det ser snyggt. Bara använda produkter som fungerar bra med läder.

Även om det låter enkelt

Hur man gör en läderväska. Förbered material som behövs beroende på storlek och utformning på din påse.
Hur man gör en läderväska. Förbered material som behövs beroende på storlek och utformning på din påse.

Även om det låter enkelt, för första beslutsfattare gången påse kan stegen vara lite förvirrande. Vad du kan göra är surfa via Internet för detaljerade instruktioner om att göra en läderfodral. Du kan besöka hantverk platser där illustrationer tillhandahålls så att du enkelt följa dem. Inköp kit Läderväska kommer också att vara till stor hjälp för att börja. Dessa kit är avsedda för hantverk tillverkare av de flesta åldrar och inkluderar instruktioner, material och mallar så att du kan skapa din personliga påse. Videosjälvstudier finns också på nätet och är förmodligen det enklaste att följa. Helt enkelt förbereda din båt material, spela video och gör dig redo att göra din första handgjorda läderfodral.