E2a

Hur man gör en kort sjungande födelsedag

När man ser att skicka någon ett födelsedagskort

När man ser att skicka någon ett födelsedagskort, vi letar efter sätt att göra kortet unik och personlig. Vi vill låta någon veta hur vi känner dem under sin födelsedag varje år. För att vara säker på att du gör just det, överväga tanken på att göra ett kort sjungande födelsedag. Beroende på hur du vill skapa detta beror på hur mycket arbete du vill göra när du gör kortet sjungande födelsedag.

Steg 1:

Hur man gör en kort sjungande födelsedag. När man ser att skicka någon ett födelsedagskort.
Hur man gör en kort sjungande födelsedag. När man ser att skicka någon ett födelsedagskort.

Besök den lokala hobby butik som säljer de enheter som gör att du kan spela in din egen enhet på en bit som sedan sätts in i kortet för att göra det sjunga. Denna enhet kommer att kosta ett par dollar och är ganska lätt att hitta på en av hobby butiker. Förpackningens insida för födelsedag sång kortet kommer du att stöta på en dubbelsidig tejp som gör att enheten kan placeras på sjungande födelsedagskort. Instruktionerna kommer att berätta om den bästa platsen på kortet är att placera enheten.

Se till att papper som du köper för din sång födelsedagskort är tom och är gjord speciellt för en sjungande födelsedagskort.

Steg 2:

Hur man gör en kort sjungande födelsedag.
Hur man gör en kort sjungande födelsedag.

Om du inte kan hitta specialitet kort för kort sjungande födelsedag sedan be den personliga arbetar där för att hjälpa dig att hitta rätt kartong att använda för att skapa en kort sjungande födelsedag. De kommer att kunna peka dig i rätt riktning.

Steg 3:

Använd dekorationer till skrot bokning för att göra din sång födelsedagskort speciellt med den uppmärksamhet som du betalar i detalj på kortet. Du måste ha klistermärken som du skulle använda för en födelsedag skrot bok tillsammans med andra färgglada dekorationer för ditt kort. Detta kan inbegripa användning av spets tillsammans med knappar. Genom att använda knapparna på en sjungande födelsedagskort, lägger du till en liten touch av slughet till sång födelsedagskort.

Lägg till några olika leveranser skrot bok såsom olika stenciler som kan användas för att skapa olika bokstäver på sjungande födelsedagskort samt lägga till några textur till din födelsedag kort med hjälp av leveranser skrot bokning som prägling pulver. Det är där du kommer att repa en bild i sången födelsedagskort lager och sedan en liten mängd pulver placeras över bilden och sedan värmas för att höja bilden uppåt ut från sidan. När du har gjort detta, låt det torka. När det är torrt fortsätta arbeta på resten av sången födelsedagskort.

Steg 4:

När du har lagt din enhet och placerade den i rätt läge på kortet, kommer du då att se till att du registrerar den med en liten lapp också. Detta kommer att hjälpa om kortet råkar skadas i posten när det skickas. När du gör detta, placera i ett kuvert och försegla och plats i e-post med en bifogad frimärke.