E2a

Hur man gör en karaktär collage

Söka efter idéer för ett konstprojekt

Söka efter idéer för ett konstprojekt? Trött och uttråkad av alla vanliga grejer du gör? Varför inte prova något nytt och nytt? Ta inspiration från utsidan och gör din egen natur-tema collage. När allt är världen bara en stor, jumbo konstverk och uppgiften att replikera en liten del av det borde vara ganska krävande och alla typer av kul! Här är hur man gör en karaktär collage:

  • Det är en underbar värld. Det finns så mycket skönhet och undrar i världen sker allt på en gång. En särskilt trevlig resa till stranden eller bergen kan komma ihåg genom fotografier och dagböcker, men om du vill att dina minnen till en mer minnesvärd anslutning till miljön, gör en art collage av stenar, blad, blommor och andra saker du kan hitta på din resa kommer säkert att göra det. Samla dessa objekt från dina resor och ta hem med dig så att du kan göra din egen natur-tema collage. Undvika att vidta levande djur eller insekter och plocka alltför många blommor men. Den förstnämnda är inte avsedd att användas som en del av ett konstprojekt medan den senare kan göra mer skada än nytta.
  • Andra material. Du behöver också en del andra material och förnödenheter för att skapa din natur kollage. Papper, färgämnen, sax eller fräsar, lim, tejp och andra lim och liknande är alla nödvändiga för att göra ett collage. Bestäm hur du vill att ditt kollage ska se ut i förväg så att du har en idé om vad du kommer att behöva för projektet. Se till att ditt material är i jord-toner så att det går med det övergripande natur / miljö tema.
  • Processen. Skapa en natur collage är ganska lätt. Du måste ta de objekt och objekt du hittade på dina resor och resor genom naturen, samla ihop dem och hålla dem till alla ytor för att skapa en bild, en symbol eller ett meddelande. Ju fler objekt som du använder desto bättre. Du behöver verkligen inte ett specifikt meddelande, men det hjälper om det finns en liten för att forma ditt kollage. För objekt som är svårare att lim eller tejp på ytan än andra, försök montera dem i en tydlig, zip-lås plastpåse, vilket gör det lättare för dig att hålla dem på. Du kan designa och ordna dem på ett sådant sätt att reflektera specifika säsonger, platser och vad har du. Du skulle vara hårt pressade att göra ett misstag med något sådant. Det enda du kan få fel här är en brist på fantasi och innovation.
  • För unga och unga i sinnet. En natur collage är inte bara en rolig aktivitet för unga barn, men det är också bra för unga i sinnet. De gör stora dekorationer, presenter och naturligtvis minnessaker av tidigare äventyr.


Hur man gör en karaktär collage. Det är en underbar värld.
Hur man gör en karaktär collage. Det är en underbar värld.

Göra en natur collage är ett utmärkt exempel på hur konstprojekt kan vara enkel men roligt och lätt nog för alla att göra. Försök att göra detta så ofta du kan, så att du kan starta din egen samling. Så nästa gång du går utanför, kartlägga din omgivning och ta i sevärdheter. Sedan leta reda på några löv och kvistar och plocka upp dem och spara dem för senare.