E2a

Hur man gör en hatt med nål

Virkning är en stor hobby, särskilt för personer som har en mycket ledig tid eller för dem som bara vill ha en produktiv hobby. Virka hattar är ett exempel. Många mammor är i detta, men om du inte vet hur man gör det, läsa böcker eller få resurser från Internet och lära sig att virka som en expert. Det finns en massa skäl för dig att lära dig att virka men för någon som är en nybörjare, hur man kan komma igång kan bli knepigt. När du börjar att lära sig hur man gör det, kommer du att stöta på en hel del utmaningar som du går på.

Hur man gör en hatt med nål. Garn eller tråd, välj en färg.
Hur man gör en hatt med nål. Garn eller tråd, välj en färg.

När du fortsätter att läsa detta, kommer du att upptäcka en steg för steg guide för att göra en hatt med nål men här är ett tips: Använd en krok som är större kommer att skapa lösare maskor, medan med en krok som är mindre kommer att skapa hårdare sömmar och följaktligen resulterar till ett styvare och varmare varm. De saker som du behöver är följande:

 • Garn eller tråd, välj en färg. Det är perfekt för att hålla färgerna i samma vikt.
 • Virknålar.

Vid en hatt med nål, följ dessa steg:

Du kan följa dessa enkla steg för att göra mössor. Stitch ökar bör trappas ned gradvis.
Du kan följa dessa enkla steg för att göra mössor. Stitch ökar bör trappas ned gradvis.

 1. Du kan använda en G-krok för att göra din hatt. En grundläggande virkad mössa kan passa en vuxen.
 2. Hämta tråden. En rulle av tråd räcker.
 3. Få en virknål med en idealisk storlek och dimension för tråden.
 4. Den runda kommer att vara där du börjar dina stygn.
 5. Fortsätt att göra detta tills rundan når den ideala storleken eller tills rundan är lika stort som ditt huvud topp.
 6. Stitch ökar bör trappas ned gradvis. Utför två maskor omväxlande på slingan för ett par rundor i stället för två virka för varje slinga, tills din hatt eller din runda passar ditt huvud bekvämt. Efter detta, kommer mängden av rundor som du skapar etablera höjd.
 7. Virka tillräckligt rundor tills det nu kan röra öronen.
 8. Försöka passa din virkade mössa.
 9. Du kan nu börja göra brättet genom att öka dina rundor.

Du kan följa dessa enkla steg för att göra mössor

Du kan följa dessa enkla steg för att göra hattar. Om du vill skapa ett annat mönster som en halsduk kanske, kan du leta efter instruktioner, eller så kan du använda din fantasi och experimentera. Virkning är bäst lärt från din mormor eller annan erfaren kvinnlig släkting, helst med en platta av cookies på hand!

Undervisning själv kan bli förvirrande någon gång

Undervisning själv kan få förvirrande någon gång. Internet ger dig också några bra ställen för en förrätt eller en nybörjare att börja. Du kan titta på video på Youtube.com för att lära sig grunderna och grunderna i virkning. I det ögonblick du är bekväm med ett antal grundläggande stygn och mönster, kan du gå vidare till en mer komplext mönster. Du måste komma ihåg att denna hobby behöver tålamod och uthållighet. Se till att du inte frustrerad direkt. Efter dessa riktlinjer kommer att virka så enkelt som ABC.