E2a

Hur man gör en hatt ballong jester

Clowner och gycklare brukade vara underhållare för royalties

Clowner och gycklare brukade vara underhållare för royalties. Jesters är mycket tydlig på grund av de färgglada dräkter de bär och den roliga hatten i olika färger med klockor som har använder för att symbolisera en gycklare. Det är en söt hatt som kan skulpterad ur ballonger. Ballong gycklare hattar kan vara en del av tillbehören till en födelsedagsfest med en clown tema. Ha kul att lära sig och vända färgade ballonger i gycklare hattar genom att följa instruktionerna nedan.

Hur man gör en hatt ballong jester. Spränga tre långa ballonger i olika färger.
Hur man gör en hatt ballong jester. Spränga tre långa ballonger i olika färger.

  • Spränga tre långa ballonger i olika färger. För att enkelt förstå och följa instruktionerna, kommer ballongerna att namnges Färg 1, Färg 2 och Color3.
  • Få färg 1 och vrid ena änden ungefär tre inches från toppen. Hålla den vridna delen. Med den andra handen nypa och vrida ballongen omkring åtta inches från din andra hand. Släpp den första vridna delen efter att du har gjort den andra twist.
  • Håll färg 1, där den andra twist gjordes och plocka upp färg 2. Gör en två-tums bubbla i ena änden av färg 2 och linda och vrida den runt platsen var den andra twist på Färg 1 är belägen. Färg 2 kommer att göra en rät vinkel med färg 1.
  • Pinch färg 2 ungefär åtta inches från den punkt där färgerna 1 och 2 är förenade och håll den i ena handen. Ta färg 3 och gör en liten bubbla på sin spets och vrid den runt platsen som du har kläm på färg 2.
  • Få kortare änden av färg 1 ballong och gör en liten bubbla på sin spets och vrid det runt en plats åtta inches från där färger 2 och 3 är förenade. Du har nu skapat en triangel bas av tre olika färger som kommer att glida runt bärarens huvud. Långa svansar av ballongerna ska sträcker sig från de förenade punkterna i triangeln basen.
  • Med triangeln bas parallellt med golvet, samla tre svansar och klämmer dem om åtta inches från basen och vrid svansar ihop. Samla en del av de återstående svansar och gör tre vändningar ungefär tre eller fyra inches från den första twist. Ordna dessa delar så att färgerna kommer att växla med dem längst ner.
  • Vrid en plats två inches under ouppblåsta delen av ballongen att göra en liten bubbla. Tummar vid basen av bubblan och tryck ut luften mot spetsen för att blåsa den och släpp twist som du har gjort. Upprepa detta på de andra två spetsar. Ändarna av ballongerna kommer nu likna svansen av en pudel, med en ouppblåst del separerar de återstående ändarna av svansar. Manipulera dessa korta svansar, så att de kommer att böja nedåt och bubblorna vid spetsarna på de tre ballonger kommer att svänga som klockorna på en gycklare hatt.


Ta dig tid att öva göra bubblorna och vrida och inslagning dessa runt andra ballonger. Detta är ett sätt att låsa delarna ballongen och segregera dem från resten av konstruktionen.