E2a

Hur man gör en handduk monogram kök

Väskor, badrockar, sängkläder, plånböcker, pennor, näsduk, strumpor och även underlägg har monogram. Monogram speglar din identitet och personlighet som unik och speciell. För alla hem, monogram hushållspapper lägga klass och stil till köket. Dessa gör perfekta presenter för hemmafru och nya brud också!

Istället för att ha detta gjorde utanför, varför inte försöka göra det själv och kanalisera din inre Martha Stewart talang till en tillfredsställande pärla av ett hem projekt?

 1. Bestäm tillfälle. Kommer du att göra det för semester, Labor Day, påsk eller Halloween? Kommer du att ge det som en gåva till någons födelsedag, bröllop eller årsdag?
 2. Inte svettas de små grejer. Om detta är första gången att göra en handduk monogram kök och du är osäker på hur det ska se ut, köpa ett par nya från en butik. Se till att du köper enkla mönster om det är första gången så att du inte kommer att få skrämmas och överge projektet helt och hållet.
 3. Välj din design. Genom design, betyder det att typsnitt och färg som du vill. När du har valt teckensnitt, öka storleken på ditt val och skriva ut den. Klipp eller spåra bokstäverna på vax papper med en penna.
 4. Välj din färg för handdukar. Pastellfärger är toppar.
 5. Välj tyget. Bomull handdukar är idealiska för broderi. Släpptes handdukar i motsats till designer handdukar är bättre för detta ändamål. Du vill inte din monogram att konkurrera med en designer namn för uppmärksamhet, eller hur?
 6. Kontrollera att du har allt du behöver. Detta inkluderar broderi tråd, en symaskin, nål om du gör detta för hand, järn, en strykbräda och en penna.
 7. Ta bort handdukar från dess förpackning och förbereda handdukar för brodering genom att ta bort ludd och strykning det att jämna ut rynkor. Se till att brodera platsen ligger mittemot tillverkarens etikett eller etikett av handdukar.
 8. Med rätt belysning som bakgrund, kan du börja stryka eller sy mönstret på vax papper på de handdukar för brodering. Få mönstret ordentligt i handdukar.
 9. Kör handduken genom en symaskin eller använda nål och tråd för att sy i din monogram.
 10. När du är klar, sakta bort eller riva av vax papper från broderade designen.
 11. Täta knutar på baksidan av ditt broderi med genomskinligt nagellack. Låt nagellack torka helt.
 12. Iron de färdiga hushållspapper och vik. Se till att din monogram visar tydligt efter vikning.

Voila, enkelt, snabbt och så lätt att göra! Nu är du redo att hänga den för användning i ditt kök eller ge bort som present!

Gör din egen handduk monogram köket är bara början

Hur man gör en handduk monogram kök. Inte svettas de små grejer.
Hur man gör en handduk monogram kök. Inte svettas de små grejer.

Gör din egen handduk monogram köket är bara början. När du har bemästrat göra denna lilla projektet kan du gå vidare till större projekt med hjälp av olika tyger. Vem kan klandra dig? Monogram är roligt, prisvärd, flexibel, icke-tidskrävande och ger dig möjlighet att göra ett personligt uttalande som är allt du!