E2a

Hur man gör en grov slipsten på world of warcraft

World of Warcraft eller WoW som det ofta kallas är ett online rollspel utvecklat av Blizzard Entertainment. Spelet ligger i den fiktiva världen Azeroth. Liksom alla online-rollspel, måste du välja din avatar eller det tecken som du kommer att spela. Du kommer att starta i nivå 1 och du behöver för att slutföra uppdrag och slåss med andra spelare eller fiender för dig att nivå upp.

För att börja spela

För att börja spela måste du välja en server eller vad som kallas ett rike i World of Warcraft. Det finns 4 riken som du kan välja mellan som spelare mot spelare eller PVP, spelare kontra miljö eller PVE, rollspel eller RP och rollspel spelare mot spelare eller rp-pvp. Spelare kontra miljö handlar om att utföra uppdrag och slåss mot monster på spelet. Spelare mot spelare är där du slåss med karaktärerna från andra spelare.

Om din karaktär är en krigare

Hur man gör en grov slipsten på world of warcraft. Få det material du behöver för att göra göra en grov slipsten.
Hur man gör en grov slipsten på world of warcraft. Få det material du behöver för att göra göra en grov slipsten.

Om din karaktär är en krigare, är smed en av de yrken som du kan få. Om du är en nivå 1 smed, kan du göra en grov slipsten för att vässa dina vapen som svärd, dolkar, knivar och yxa. Detta kan också göra din karaktär starkare.

Här är stegen om hur man gör en grov slipsten i World of Warcraft.

  • Få det material du behöver för att göra göra en grov slipsten. Eftersom detta är en nybörjare objekt, är det ganska lätt att göra. Du behöver bara en bit av grov sten för att göra en grov slipsten. Du kan få detta genom att köpa den från handlaren. Handlarna kan hittas runt spelet kartan och de säljer olika saker som behövs av spelarna. Du kan också gå till auktionshus för att köpa en bit av grov sten. Auktionshuset är där du kan köpa och sälja varor. Du kan också be andra spelare om de har det, och du kan köpa från dem. Om du är också en gruvarbetare, kan du prova ven gruv koppar för att få lite grov sten.
  • Använd din grov sten för att göra en grov slipsten. För att göra detta måste du komma åt din grov sten på din smide rutan. Klicka på den och din karaktär kommer att börja göra en grov slipsten.
  • Använd den grova slipstenen du gjort. Du kan nu använda grov slipsten för att vässa dina vapen. Kom ihåg att detta endast kan användas på vapen med skärande kanter såsom svärd, dolkar, knivar och yxa. Du kan också sälja detta till andra aktörer eller i auktionshuset.


Eftersom detta är ett objekt för lägre nivåer

Eftersom detta är ett objekt för lägre nivåer, kan du inte sälja den på ett högt pris. Men gör Ditt smide nivå gå upp. Du kan göra mer grov slipsten så din karaktär kommer nivå upp snabbare. Komplett uppdrag och slåss med monster för din karaktär att få erfarenhet och har en högre nivå. Dessa kommer att göra din karaktär starkare och mer kraftfull. När du redan har en hög nivå, kan du prova de andra världarna som spelare mot spelare att slåss mot andra spelare och se vem karaktären är starkare.