E2a

Hur man gör en godis - wrapper kasta kudde

Ett kast kudde eller en kasta kudde är en typ av kudde som används för att dekorera sängar och soffor. De är små i storlek jämfört med den vanliga kudden vi använder på natten när vi sover. Storlekarna varierar beroende på dess stil. 16 till 18 tum torg är de vanligaste storlekarna men det kan vara större. Dynor är olika typer av kuddar som har en rektangulär, cirkulär och cylindrisk form.

Hur man gör en godis - wrapper kasta kudde. Skär ett tyg som mäter den storlek du vill ha (10-20 inches används ofta).
Hur man gör en godis - wrapper kasta kudde. Skär ett tyg som mäter den storlek du vill ha (10-20 inches används ofta).

Kuddar är gjorda av en mängd olika textilier som inkluderar läder siden, mikrofiber eller faux, bomull, lin, hampa och mocka. Under de senaste åren, kasta kudde design och produktion har blivit en konst som har lockat många modedesigners världen över.

En godis-wrapper kasta kudde är ett slags kasta kudde med en unik design som använder återvunnet material. Det komplimanger enkelt dina möbler. Att ha olika färger i det ger det en livfull överklagande ersätter sin enda färg motsvarighet.

Material som behövs

  • Godispapper (ca 5 förpackningar)
  • Tyg
  • Sax
  • Ribbon
  • Bolster kudde formen / infoga
  • Tråd och nål

Använd tyget för att linda den runt.
Använd tyget för att linda den runt.

Riktlinjer

  • Använd ett formulär bolster kudde / infoga i ditt val (hållbarheten varierar från sin tråd räkna och täthet)
  • Skär ett tyg som mäter den storlek du vill ha (10-20 inches används ofta). Se till att skära i tyg mäter längre än stötta kudde formen / insats. Användningen av längre tyg kommer att ge dig extra längd så att du kan bestämma utformningen av sin ände. Kom alltid ihåg att om det finns ett överskott 10 inches av längd, kommer båda sidor har en extra 5 inches, vilket med 20 inches kan du ha en extra 10 inches
  • Använd tyget för att linda den runt. Rikta alla kanter då de överlappar varandra något och syr dem för hand. Efter hand sy tyget, bara vända det från insidan sedan in ditt formulär stötta kudde.
  • Använd ett band som du väljer sedan samla godispapper och lägg dem på varje sida av kudden du just gjort. Placera bandet på basen av din stötta kudde sedan ge det en stram knut.

Candy-wrapper kuddar kommer att ge dig en ny känsla till de gamla om ni någonsin tröttnar på samma utseende och färg. Att man kan vara lite utmanande. Förutsatt att du följer riktlinjerna, kommer du att belönas för sin skönhet när den är klar, med lite tålamod och kontinuerlig praktik.

En del människor föredrar att ge dessa typer av kuddar till sina nära och kära som en gåva eller för att imponera på en speciell person. För att ge den en personlig touch, kan bilder eller logotyper placeras för att ge ägaren en extra känsla. Du kan även göra en affär av det genom att sälja dem. Vissa företag skapar sina egna mönster med hjälp av godis omslag för att ge den ett distinkt utseende.

Candy-wrapper kuddar används också för flerfärgade dekorativa ändamål. Det är verkligen ett blickfång, särskilt för personer som sällan ser det. Istället för att kasta bort dina godispapper, kan du spara papperskorgen genom återvinning med denna metod.