E2a

Hur man gör en film trailer

Syftet med filmtrailers är för marknadsföring

Syftet med filmtrailers är för marknadsföring. Visar snuttar av filmen kommer att bidra till att höja förväntan från filmen besökare och kommer att avgöra om de skulle föredra att titta på detta eller inte. Det är därför många vagnar måste vara mycket kreativ och intressant, som det ska göra ett bra försäljningsargument. Trailers görs för att belysa vad som är bra från filmen och att tona ner sina brister. Det bör vara rätt installerat, ger tittarna en topp på filmen löfte, men samtidigt hålla dem förutse vad de ska förvänta sig, bör de titta på hela filmen.

Nedan följer några framträdande punkter att tänka på när man skapar en fantastisk film trailer:

1

Hur man gör en film trailer. Klipp från filmerna.
Hur man gör en film trailer. Klipp från filmerna.

Ett. Som med filmer, bör en släpvagn bär också en start, en mitt och ett slut. Det är inte nödvändigt att sätta en släpvagn i ett storyboard längre, även om detta kan rekommenderas, eftersom det kommer att bidra till att minska tiden för arbetet. Du måste ha en grundläggande uppfattning om vad man ska säga till publiken. Du måste kunna tå linjen mellan att låta dem förstå filmen, utan att avslöja för mycket.

2. En bra trailer har följande element är närvarande, för att kunna förmedla ett budskap perfekt:

  • Klipp från filmerna. Naturligtvis är detta det bästa sättet att sälja det. Välj bra skott och dialoger, plocka ut de bästa scenerna för att locka publiken och övertyga dem att titta på det.
  • Ha voice-overs. Ibland kan de vara användbara, ibland är det inte nödvändigt. I händelse av att du planerar att använda en röst över, se till att det tydligt hörs och korrekt formulerad. Se också till att linjerna från dessa voice-overs är inte särskilt lång.
  • Har ljudeffekter och musik. Dessa element fördubbla spänningen av släpvagn som sätter takten för det. Du måste dock vara avgörande om att välja musik som att välja fel man kommer att förstöra det.

Tre. Har redigeringsprogram händig och master hur den används. Redigeringsprogram är full packad med funktioner. Detta kommer att bidra till att göra din släpvagn mycket mer spännande, visuellt. Många oberoende filmskapare beroende redigeringsprogram för att göra sina filmer. Med ett redigeringsprogram, kan du göra i stort sett följande, bland annat:

Syftet med filmtrailers är för marknadsföring. Har ljudeffekter och musik.
Syftet med filmtrailers är för marknadsföring. Har ljudeffekter och musik.

  • Dra ut klipp från filmen eller skarva den och sätta ihop den.
  • Sätt upp en tidslinje så att du har ett flöde av trailern.
  • Animera text och grafik.
  • Tid för musik och effekter till scener och ställa in sin rytm.
  • Spela in dina voice-overs.
  • Redigera, re-cut, och förändring.

4. När du är klar med din film trailer, kan du uppvisar sedan dessa först till ett begränsat antal personer för att få feedback. Använd vad de berätta att förbättra detta eller skära ned, och sedan gå tillbaka till din programvara redigering att göra nödvändiga förändringar tills du är nöjd du har gjort bra.

När allt detta är gjort, kan du marknadsföra då detta till en större publik eller skicka den till kunden för godkännande.