E2a

Hur man gör en falsk ID hemma

Falska ID är nycklarna till riket

Falska ID är nycklarna till riket. Genom falska ID, kan du komma in på ställen som du annars skulle stå utanför, tittar in med avund. Tack vare dessa underverk i den moderna världen, kan du komma in i klubbar, barer och andra roliga ställen.

Den falska ID är ett viktigt verktyg i din plånbok

Hur man gör en falsk ID hemma. Börja med ett falskt ID-mall.
Hur man gör en falsk ID hemma. Börja med ett falskt ID-mall.

Den falska ID är ett viktigt verktyg i din plånbok. Du kan använda den för att få dig att verka äldre än du egentligen är, får du genom dörrarna prestigefyllda klubbar, kan du köpa drycker, och i värsta fall, använd den för att plocka låset på din dörr när du kommer utelåst . Innan du börjar fantisera om alla de saker du kommer att göra med din falska ID, måste du skaffa ett först. Du kan köpa en, men bra falska ID är dyra. Varför inte göra det själv? Följ dessa enkla steg och du kan göra din egen.

  1. Börja med ett falskt ID-mall. Innan du börjar göra din falska ID, måste du börja med en mall för att kopiera från. Det är lätt att hitta en via Internet. En enkel sökning bör ge dig massor av ställen där du kan ladda ner falska ID-mallar. Hitta det du behöver och du kan börja arbeta.
  2. Gör din egen falska ID-mall. Det bästa programmet för att använda för att göra ditt falska ID är Photoshop. Börja med att skanna ett prov-ID i en högupplöst scanner.
  3. Börja redigera din falska ID. Du kan börja redigera din mall på denna punkt. Börja redigering med Photoshop. Texten Verktyget ska fungera bra textredigering och sätta in dina uppgifter. Du kan även kopiera och klistra in din bild på falska ID med Photoshop.
  4. Skriv ut den. Nu när du är klar med din mall, är det dags att börja skriva. Det är viktigt att hitta rätt material för din falska ID. För laminerade ID är fotopapper bra att använda. Om det är en PVC-ID, kreditkort tittar ID, kan du använda ett nytt material som heter Teslin som ser ut som the real thing. Efter detta, är nästa sak du gör laminat.
  5. Laminat ditt falska ID. Så bra som din mall är, är ditt ID bara så bra som dess laminering. Lamineringen är det yttre skiktet av ID och som sådan, kan göra eller bryta ett ID. En bra laminator är viktig för en bra bluff-ID.
  6. Öva. Du kommer att slösa bort en hel del material att göra falska ID. Det finns alltid utrymme för förbättringar. Experimentera lite och göra flera ID. Du kan plocka ut den bästa efter det.

När du får din falska ID

När du får din falska ID, kommer du att bli förvånad över hur mycket du kan komma undan med. Prova ut och om du inte komma förbi den stora bastant livvakt, oroa dig inte. Bara att gå hem och arbeta på det lite mer, fullända din teknik. Med lite engagemang, kan du göra en stor falsk ID som ser ut som the real thing. En Anmärkning: var försiktig om du försöker att köpa en falsk ID-nätet. Du kan bli lurade, eller ännu värre, kan det vara ett sting.