E2a

Hur man gör en enkel handväska

En enkel handväska kan vara kostsamt för en person som inte vet hur man gör en. Ibland kan den enklaste handväskan vara den mest efterfrågade i butikerna eftersom det ger olika mönster och bekvämlighet i ett.

Om du har konsten lutning och entreprenörskap

Hur man gör en enkel handväska. Förbered ditt material.
Hur man gör en enkel handväska. Förbered ditt material.

Om du har konsten lutning och entreprenörskap, gör din egen handväska kan faktiskt vara en början på ditt eget företag someday. En enkel handväska kostar väldigt lite om inte gratis alls. Det är lätt som 1-2-3. Såhär:

Material som du behöver:

 • Sax
 • Tjockt tyg (storlek kommer att variera beroende på vad du föredrar)
 • Symaskin (tillval)
 • Needles
 • Trådar (bör vara av samma färg som tyget eller bör komplettera färgen på tyget)
 • En gård foder tyg eller stark tråd
 • Ruler
 • Pencil
 • Små ringar för påsen handtag (storleken på ett kvartal)
 • Puncher
 1. Välj ditt mönster. Ett mönster är den avgörande faktorn för alla delar av din design. Färg och stil kommer att variera beroende på mönstret i handväskan.
 2. Förbered ditt material. Du kan använda tyg från begagnade kläder eller skadade gardin som du fortfarande kan återvinna.
 3. Lägg din tyget platt på en hård yta.
 4. 4Fold tyget på mitten. Du kan använda en linjal för att se till att tyget har lika sidor.
 5. Skissa mönster eller form av handväska som du har i åtanke.
 6. Skär skissat mönster i ena sidan av luckan. Basen i din utskärning blir bottenvecket av tyget. Gör om det till den andra sidan av tyget.
 7. Placera de två sidorna av tyget rygg mot rygg. Den del av tyget som ska vara vänd mot dig är fel sida (baksidan av tyget).
 8. Sätt din nål och tråd tillsammans och börja sy ihop bitarna. Börja längst ned delen och arbeta dig upp till varje sida av tyget.
 9. Få stark tråd eller klädsel. Endera av de två kommer att göra. I fallet av tyget foder (detta kan också vara ett tjockt material från använda kläder eller jeans), skär enligt den önskade längden av påsen handtaget.
 10. Vik på mitten och sy ihop dem. Slå hål en tum från kanten av öppningen.
 11. Säkra ringarna i hålet. Sätt två inches av klädsel. Vik de två inches rygg mot rygg med foder i den andra sidan av ringen. Sy dem tillsammans. Kontrollera att fodret är säkert fastsatt till den andra sidan eftersom detta kommer att ta vikten av påsen och dess innehåll.
 12. Din väska är nu klar. Du kan sätta en rektangel kartong till botten av väskan för att lägga volymen i påsen.

Väskor är lätt att göra

Väskor är lätt att göra. När du väl fått kläm på det, kommer du att vara på väg att skapa fler motiv. Kanske kan du även starta din egen lokala väska butik.