E2a

Hur man gör en Cinderella pumpa

Cinderella är en trasor till rikedom historia som har blivit en av de mest populära sagor i världen. Det är verkligen något om genomgår prövningar och vedermödor i livet bara för att finna ett lyckligt slut i slutet av sagan. Tja, Askungen verkligen om det och hur hon klarat ondska hennes styvmor och systrar steg bara för att finna sann lycka i form av en tapper prins. Naturligtvis var Askungen bara kunna övervinna alla svårigheter genom hjälp av sina vänner djuren och hennes goda fen.

Hur man gör en cinderella pumpa. Välj ut en fin pumpa.
Hur man gör en cinderella pumpa. Välj ut en fin pumpa.

En särskild del i berättelsen är hur en pumpa magiskt förstorades och intrikat dekorerade bli Askungens vagn till bollen. Denna lilla del i berättelsen har gjort pumpa en speciell prydnad för alla typer av Cinderella part. Därför, om du kastar en, då du kommer att göra bra att ha ett par pumpor överdådigt inredda som dekor för händelsen. Här är några tips på hur du kan förvandla din pumpa till en true blue konstverk.

  • Välj ut en fin pumpa. Pumpor är en av de mest motståndskraftiga produkter i världen. Det tar ett tag för dem att ruttna och förfalla till skillnad från andra frukter och grönsaker. Det är därför många människor dekorera sina pumpor för Halloween några veckor före. Eftersom du skapar en Cinderella pumpa, det spelar egentligen ingen roll när du får den, eftersom det förmodligen kommer att överleva själva partiet. Det är dock viktigt att plocka ut en pumpa som är anständigt och opåverkad. Självklart, om det inte finns några perfekta pumpor, men åtminstone få en som är presentabel. Skaffa en flera pumpor om du planerar att ha mer än en pumpa inredning för partiet.
  • Ställ en arbetsplats. För att omvandla en vanlig pumpa in i en Cinderella pumpa, måste du måla hela pumpan. Som sagt du skulle behöva en arbetsplats apt för projektet. Du kommer att spruta färg på pumpa så se till att täcka golven med gamla tidningar och skrapa papper. Om möjligt, måla pumpa utanför så att du inte av misstag förstöra dina möbler eller väggar inne i ditt hus.
  • Starta dekorera pumpa. Torka varje pumpa innan du spraya måla den. Det är viktigt att pumpa är fri från alla typer av partiklar, speciellt fukt. När de väl rengjorda och torkade, börja spraya färg på den. Använd en metallisk färg som silver eller guld, eller någon annan färg du vill. Spraya en fin första rock och låt den torka. När torr, spraya den andra och sista lagret. Om du vill kan du spraya botten pumpa också. Låt färgen torka fullständigt och sedan spraya ett tunt lager av lim runt kroppen på pumpa, inklusive toppen. Strö glitter och alla typer av konfetti på pumpa och det kommer följa spray på lim.


När du har dekorerat varje pumpa

När du har dekorerat varje pumpa, kommer det att koka allt ner till där du kommer att placera dessa elegant designad pumpor. Sätt den framför ditt hus eller placera den i ett fönster. Använd din fantasi.