E2a

Hur man gör en bild favör ram part

En bildram partifavör är en souvenir som låter dina gäster minnas de underbara minnen om en händelse som du värd, oavsett om det är en födelsedag, bröllop, en examensfest eller julmiddag. Tavelramar kommer med varierande och unika mönster som är lämpliga för de olika teman och händelser som hålls.

Hur man gör en bild favör ram part. Bestäm vilken typ av bildram du vill för din fest favör.
Hur man gör en bild favör ram part. Bestäm vilken typ av bildram du vill för din fest favör.

Egentligen kan du göra även några av dessa underbara souvenirer själv! Med bara några hushåll och vanliga objekt, bygger du din egen bild gynnar ram party! Spendera för mycket pengar också inte vara ett problem här eftersom du kommer säkert skära ner på kostnaderna med detta projekt. Efter att ha fått kläm på att göra detta, kan du överväga även göra det som ett litet företag!

Här är vad du behöver:

 • ramar
 • måla
 • lim
 • ram dekorationer
 • sax
 • bilder
 1. Bestäm vilken typ av bildram du vill för din fest favör. Det finns en hel del olika ramar som du kan välja mellan. Det finns vissa som är gjorda av trä, plast eller skum. Du kan köpa dessa ramar i bulk från järnaffär eller från din lokala affär. Tänk bara på hur händelsen kommer att se ut, och om konstruktionen kommer att vara lämpligt.
 2. Nu sätta några dekorationer runt bildramen. Din dekoration måste vara i samklang med partiets händelsen. Till exempel, om du firar en födelsedagsfest, tillämpa vissa ballong eller klistermärken tårta. Även om det är en beach party du fira, kan du sätta sand på ramen och skal. Det är också en bra idé att använda glittrar på varje design bara för att ramarna ser fint och glänsande.
 3. För ytterligare mönster på bildramen, kan du använda en mini cookie cutter och en del hantverk skum. Rita runt mini cookie cutter och sedan klippa ut skummet med hjälp av sax eller en kniv. När du har klippt ut mönstret, anslut den till bildramen med hantverk lim.
 4. För bröllop händelser innebär den design som du vanligtvis uppnås siden eller satin för att täcka bildramen. Alltid använda lim för att fästa materialet på ramen. Sedan lägga uppriktig bild av brudgummen och bruden och samtidigt lägga till sina namn och datum för deras bröllop. Använd ett kalligrafi typsnitt på för bokstäver av deras namn och sedan lägga den på den nedre delen av ramen.
 5. Sedan äntligen få bilden av den person som firar händelsen. Bilden kan komponera om uppriktiga bilder som innehåller alla gäster eller vad du tycker är bäst för ramen.

Alltid tacka dina gäster för kommande

Alltid tacka dina gäster för att ni kom. Du har en liten tagg säger dina tacksamhet och uppskattning för deras närvaro. Du kan göra dina tavelramar är färgstarka och kreativa och lim allting som du kan på dem. Detta kan även visa sig vara en värdig upplevelse eftersom dina gäster kanske vill få dig att göra mer för dem.