E2a

Hur man gör en båt pöl paddel

När det regnar, pölar bildas nästan överallt

När det regnar, pölar bildas nästan överallt. Dessa pölar fånga barnens uppmärksamhet och de börjar hoppa in i en när de får chansen. Om du vill lägga till det roliga att hoppa på pölar tar, kan du göra din egen båt pöl paddla. Denna typ av verksamhet kan vara experimentell och roligt på samma gång. Lär dig hur man gör en båt pöl paddla genom att läsa resten av denna artikel.

  • Förbered de saker du behöver: sax, gummiband och en bit kartong, linjal och en maskeringstejp. Eftersom kartong varar inte länge när de är våta, kan du också välja att använda balsaträ istället för papp.
  • Bestäm mätningarna. På kartong eller balsaträ, rita en kvadrat med en mätning av fyra inches per sida. När du är klar med mätning, skär ut på torget. Eller, kan du även alternativ för att kolla in mallar paddla båt och diagram över Internet för att använda som grund. Dessa kan ge lätthet i att paddla båten eftersom det kommer att finnas bilder och allt du behöver göra är att kontrollera om du är på rätt spår när du följer instruktionerna.
  • Skapa formen på din paddel båt. För att göra detta, skär en punkt på en kant av kartong och en kvadrat mät två inches på den andra kanten.
  • Arbeta på din paddel. Efter att ha fått de två-tums fyrkant, kan du arbeta sedan på paddeln. Paddeln ska mäta en tum av två inches. När du redan har en en tum av två inches paddla, nästa sak för dig att göra är att linda en bit gummiband runt paddla båten slut. Så snart gummiband redan lindas runt änden kan du tejpa gummiband för att hålla det på plats.
  • Dekorera din paddel. Om du vill kan du dekorera paddla båt för att göra det mer lättillgängligt och trevligt. Med hjälp av kritor eller ens permanent markörer, kan du designa din paddel båt allt du vill ha.
  • Använd din paddel. Efter allt arbete och möda du lagt ned på att göra paddla båt, är det nu klart för användning. Allt du har kvar att göra är att skaffa dig en vattenpöl. Börja spela genom att vrida paddeln något mot din riktning, för att gummibandet vara omständligt. Sedan, när gummibandet är redan omständlig, bör du omedelbart ställa paddla båten i vattnet, och du kan titta på det gå.


Du kan även ha pöl tävlingar paddla båt för att lägga till ett mycket roligt

Hur man gör en båt pöl paddel. Förbered de saker du behöver.
Hur man gör en båt pöl paddel. Förbered de saker du behöver.

Du kan även ha pöl tävlingar paddla båt för att lägga till en massa roligt. Dessutom, när det finns barn som leker runt, bör de övervakas av vuxna, så att de inte skulle bli inblandad i någon olycka eftersom pölar kan leda till att du halkar.

Skapa en båt pöl paddel är lika enkelt som att göra en vanlig papper båt. Det tar inte alltid att göra, och dessutom inte kräver alltför många komplicerade material och steg. Allt du behöver göra är att följa instruktionerna steg för steg. Med denna aktivitet, nöje och kreativitet i ett.