E2a

Hur man gör en basketboll kudde

Kuddar är underbara heminredning

Kuddar är underbara hem dekorationer, sovande medhjälpare, och härliga personliga gåvor. Dessa poster kan lätt anpassas och utformas för att passa en persons hobby eller intresse. Om du har en vän eller en grupp av kompisar som är ivrig basket fans, vilket ger dem en basketboll kudde med en anpassad logotyp deras favorit lag eller spelare är en fantastisk present till en födelsedag, en intim tillfälle eller julhelgen. Att gåvan i sig kan ge den extra personlig touch också.

Hur man gör en basketboll kudde. Välj och skär tyget.
Hur man gör en basketboll kudde. Välj och skär tyget.

  1. Välj och skär tyget. Välj bland ett brett sortiment av tyger och färger som lämpar sig för en kudde på din lokala plagg butik. När du har valt tyget, planering storleken på kudden är nästa. Du kan göra kudden i valfri storlek. När du har valt mått, klippa tyget och gör 2 cirklar baserat på diametern du planerat.
  2. Rita basket linjer. Förbered en plan yta med en kartong ovanpå. Lägga stycken av tyget på ytan. Så småningom kommer du att måla basket linjer på tyget. För att förbereda detta måste du dra linjer basket med en krita. Använda en bild eller modell av bollen för att göra detta på rätt sätt.
  3. Måla tyget. Innan målning i basket linjer, måla i logotypen eller bilden av laget eller spelare. Du kan också lägga till andra bilder på basket beroende på vad du tror att din vän kommer att gilla. Du kan måla en önskad bild manuellt eller genom att stryka den. När du är klar med logotypen kan du måla basket linjer. Normalt basket linjer är svart men du kan välja en färg som kommer att blandas med tygets färg. När allt målningen har avslutats, låt det sitta och torka i ungefär en timme.
  4. Sy till en boll. Så snart alla de tillämpade färger har helt torkat kan du börja nu sy. Placera varje bit tillsammans. Se till att alla linjer är ordentligt uppradade. Börja sy varje bit tillsammans. Kom ihåg att lämna en öppning på minst en tum för fyllningen. Om du planerar att brodera ett namn på det, kan du göra det innan du syr varje bit tillsammans.
  5. Saker det. När du är klar sy pussla ihop, vrid sidan bollen rakt ut och börja fyllning det. För fyllning, använd stoppningsfiber. Se till att inte stoppa bollen för hårt.
  6. Den slutliga sömnaden. Sy upp öppningen så snart du slutfört fyllningen. Sy för hand med hjälp av en nål och tråd.

När varje steg har slutförts, har du nu en optimerad basket kudde som du kan ge till din vän. Det är en stor prydnad för någon soffa eller säng.