E2a

Hur man gör en ballong exploderar kit

Ballonger är ett måste på varje fest eller fest

Ballonger är ett måste på varje fest eller fest. Du kan använda ballonger för att lägga till estetik och livlighet i alla fall. De flesta partier har en kulminerande händelse som kräver en stor sprängverkan att producera spänning och överraskning i en fest. Exploderande eller sprängning ballonger är ett sätt att uppnå denna effekt. Att sätta upp en ballong exploderande effekt är ganska lätt, så länge du har rätt verktyg och guide till hands.

Hur man gör en ballong exploderar kit. Sök och köp en avlägsen ballong Exploder.
Hur man gör en ballong exploderar kit. Sök och köp en avlägsen ballong Exploder.

  1. Sök och köp en avlägsen ballong Exploder. Det viktigaste verktyget du behöver för att ställa upp en ballong exploderar kit är att köpa en bra fjärrkontroll kit. Webbplatser som eBay och Amazon.com säljer olika märken och modeller. Bortsett från dessa platser, det finns hundratals företag som erbjuder partybehov som du kan kolla in. Mest fjärrkontroll kit kommer att kräva att du har vissa grundläggande kunskaper i elektriska ledningar och kretskort. Om du är en nybörjare, välja en fjärrkontroll med en steg-för-steg guide om hur man koppla kretsen. Se till att du följer säkerhetsföreskrifterna som medföljer i satsen för att undvika elektriska och brandfara. Alla värmealstrande föremål måste hållas borta från fjärrkontrollen kit.
  2. Öppna fjärrkontrollens hölje. När du har valt rätt fjärrkontrollen, är det första steget att öppna höljet för att avslöja kretskorten och terminaler ledningar. Mest fjärrkontroll kit kommer att ha ett lock som man kan dyka upp och runt 8 skruvar för att fungera som de plintar. Detta kan variera beroende på märke eller modell. Se enhetens användarhandbok för anvisningar.
  3. Anslut batteriet. När du ser kretskortet, är nästa steg att ansluta batteriet. Vissa fjärrkontroll kit kommer att ha ett inbyggt batteri medan andra kommer att behöva antingen en extern eller internt batteri som ska installeras. Förutsatt att du behöver ansluta ett 9V externt batteri, anslut ett batteri snap positiva och negativa kablarna till de första 2 skruvar därför baserat på laddning. Ett "+" kräver en positiv kabel och en "-" behöver en negativ kabelanslutning.
  4. Anslut ballongen och testa den. Du måste ansluta elkabeln till de kommande 2 skruvar eller terminaler. När du har anslutit en tråd på varje skruv, se till att kabeln är ansluten från PP3 batteri till dessa terminaler. När allt är i ordning och korrekt fastspända, anslut en ballong till de 2 trådarna. Det sista steget skulle vara att ansluta ett 9V batteri till snap. När allt verkar vara logiskt sammanhängande, starta testet genom att hålla ned knappen. Normalt kommer en fjärrkontroll har 2 till 3 knappar för att tillföra ström till varje par av skruvar. Om du vill ansluta flera ballonger, följ bara samma process med de andra fria terminaler eller skruvar. För säkerhetsåtgärder, se till att fjärrkontrollen Exploder är på säkert avstånd från eventuella elektriska och brandrisker innan proven. Ibland kan en ballong spricker eller exploderar kan vara mycket bullriga. Om du vill minska bruset, bara göra mindre ballonger. Lägga konfetti eller andra dekorationer inuti en ballong kan öka effekten av en ballong exploderar.

Turning en enkel fjärrkontroll kit i en ballong exploderande kit kan åstadkommas praktiskt taget av någon. Allt du behöver är att köpa en vanlig fjärrkontroll kit och lägga till enkla förändringar av verket.