E2a

Hur man gör en balklänning mönster

Om du har problem med att plocka rätt klänning för balen på grund av budgetrestriktioner, kan du göra din egen balklänning. Allt du behöver är en klänning mönster, lite tyg och färdigheter sömnad. Om du inte har någon erfarenhet av att göra kläder, kan du göra ditt eget mönster och har en klänning företag sy något för dig. På så sätt kommer du att kunna välja den design som du vill och du kommer säkert att vara den enda som kommer att bära den klänningen.

Här är några tips på hur du kan göra din egen balklänning mönster:

  1. Budget. Det knytnäve sak du måste tänka på när du gör din balklänning mönster är hur mycket din budget är. Du kan göra ett mönster för en kort klänning för att möta din budget. Du kan också göra en lång klänning, men du måste välja ett tyg som inte kommer att bli för dyrt. Välja enkelhet mönster kommer att vara lättare för dig.
  2. Färg. Nästa sak du måste tänka på är färgen på din bal klänning. Du kan hålla sig med en klassisk färg, till exempel en svart klänning eller en vit klänning. Om du letar efter en roligare färg, se till att välja något som komplimanger färgen på din hud. Se vilka färger som är bra på din hudton. Undvik att bära mörka färger om du har mörk hud.
  3. Mönster och mönster. Du kan välja ett mönstrat tyg eller du kan också gå med enfärgat tyg. Om du ska välja ett mönstrat tyg, är det lämpligt att välja en enkel design så att din klänning inte verkar alltför upptagen. Du kan gå med volanger och veck om tyget är vanligt. Var noga med att inte välja mönstrat tyg som ser ut som ett örngott.
  4. Inspiration. Du kan titta på andra sömnad mönster så att du kan skapa ett mönster av dina egna. Du kan titta på vintage klänningar, klänningar korsett, lindas runt kjolar och mer. Köp prom tidskrifter, tidningar bröllop eller leta efter klänningar på internet så att du kommer att ha en aning om hur man gör ett mönster för din egen klänning.
  5. Sketch. Skissa klänning som du vill ha och se till att lyfta fram de små detaljerna i klänningen. Du kanske vill använda olika utsmyckningar för att lägga stil till din balklänning. Ta hänsyn till de skor som du kommer att använda och även de tillbehör för att gå med balklänning.
  6. Gör dina egna webbplatser. Du kan besöka många webbplatser där du kan skapa mönstret för klänningen och de kommer att bli en att skapa din klänning för dig. En av de webbplatser där du kan göra detta är www.promgirl.com . Allt du behöver göra är att lämna dem ett mönster av din design och de material eller mönster som du vill. De kommer att be dig om din storlek och din budget för prisintervallet. Klänningar kan vara från 75€ till ca 375€.

Hur man gör en balklänning mönster. Mönster och mönster.
Hur man gör en balklänning mönster. Mönster och mönster.

Dessa är några av de tips som du kan använda när du skapar en klänning mönster för din egen balklänning. Se till att du tar mått på din kropp så att klänningen passar dig precis rätt.