E2a

Hur man gör en baldakin med tryck på duk

Canvas är en av de mest mångsidiga tyger tillgängliga för formgivare och hantverkare. Den har en ganska bra finish och kan användas i nästan alla ändamål. Det är också mycket slitstarkt - det har använts som konst allergi väska tyg eller foder för vissa läderväskor. Det faktum att det är ganska överkomligt är ett stort plus, liksom. Även om det egentligen inte skapar drama som vissa andra dyra tyger kan ge, kan den ödmjuka duk definitivt ett uttalande pjäs som ett val av tyg.

Det är inte bara i mode som canvas ser en hel del användning

Det är inte bara i mode som canvas ser en hel del användning. Canvas kan också vara stor i foder friluftsutrustning såsom tält, paraplyer kapell samt andra tunga material duty. Tyget kan visa sig vara ganska robust eftersom det är relativt tjockare än de flesta andra typer av tyg. Konstnärer har använt duk som bas för dessa färger och andra pigment. Bortsett från att vara tålig, kan tyget också ta i en hel del färg och genom åren befälhavarna på konsten har tagit detta till konst.

Hur man gör en baldakin med tryck på duk. Konceptualisera en design som fångar din vision för projektet.
Hur man gör en baldakin med tryck på duk. Konceptualisera en design som fångar din vision för projektet.

Ett trevligt projekt som du kan använda med duk är arbetsytan utskrift trädkronorna. Ett kapell kan fungera som ett bra alternativ för ett altare under en bröllopsceremonin. Det kan också fungera som en täckmantel för gäster om du planerar att ha en utomhus mottagning. Eller så kan du ha en baldakin på din gård eller trädgård, helt enkelt som ett uttalande eller accent. Det kan även vara funktionell - en baldakin kan ge skydd från regn eller snö, när du känner för slappa utomhus i hårt väder. För att göra en baldakin canvas print, här är några tips.

  1. Konceptualisera en design som fångar din vision för projektet. Tänk om landskapet och se vilken typ av kapell bäst skulle fungera för omgivningen. Tänk på det tryck som du vill sätta på duken själv.
  2. Sedan, uppskatta den mängd tyg som kommer att användas för huven. Det är alltid bättre att få extra stället har problemet med att inte ha tillräckligt med tyg för att avsluta byggandet av projektet.
  3. Klipp tyget. Varje kåpa skulle ha paraply som paneler så det vore bättre om du avsnittet dem på detta sätt. Du måste också skära i samma storlek för att fodret ska användas på insidan av huven för att dölja sömmarna i den exponerade viktigaste tyg.
  4. Nästa, utför din favorit design på klippta tyger. Du kan använda en stämpel att sätta märken och utskrifter på duk. Canvas är ett utmärkt material för detta så någon textil färg borde göra. Låt det torka innan du tvättar den.
  5. Sätt huven tillsammans med en symaskin. Se till att du gör sömmarna riktigt tight för att minska slitaget.

Eftersom det område som ska täckas är mer ofta än inte riktigt stora

Eftersom det område som ska täckas är oftast ganska stora, har du också möjligheten att ha konstverk på duk professionellt tryckt med en storformatsskrivare. Du måste ofta tillhandahålla konstverk här. Men naturligtvis, gör din egen är roligare än att bara köpa det rakt av.