E2a

Hur man gör en bakgrund scrapbook sida

Göra klippböcker är ett bra sätt att bevara minnen

Göra klippböcker är ett bra sätt att bevara minnen. De klippböcker kan vara ett personligt fotoalbum som du kan visa för dina vänner eller familj. Du kan också göra klippböcker att ge som presenter till dina nära och kära vid speciella tillfällen. Göra en klippbok är enkelt så länge du har allt material som du behöver. Ett av de viktigaste inslagen i en klippbok är sidans bakgrund. Lär dig att göra en bakgrund scrapbook sida genom att följa stegen som anges nedan.

Hur man gör en bakgrund scrapbook sida. Material som du behöver.
Hur man gör en bakgrund scrapbook sida. Material som du behöver.

Här är de steg som du kan följa om du vill göra en bakgrund scrapbook sida:

  • Material som du behöver. De material som du behöver för att göra en bakgrund scrapbook sida är din gästbok, sax, lim, accessoarer, konst papper, linjal, tyg, markörer och färgade pennor och scrapbook papper. Du kan hitta dessa objekt i din lokala konst och hantverk butik.
  • Mät scrapbook sida. Det första du behöver göra är att mäta sidan i din gästbok. Du måste göra detta så att du vet hur mycket papper du behöver och hur du kommer att klippa det. Använd din linjal och ta del av bredden och längden av sidorna i din gästbok.
  • Skär bakgrund. Den typ av bakgrund som du ska använda för din gästbok beror på temat din gästbok. Du kan använda lättillgängliga bakgrunder scrapbookpapper. De finns i olika färger och mönster. Du kan också använda konst papper eller tyg om du inte hittar en bakgrund som du vill. Skär den bakgrund som du vill använda med hjälp av mätning som du tog för sidorna i klippboken.
  • Gör egen bakgrund. En annan idé är att göra din egen bakgrund genom att rita dina egna mönster och mönster på scrapbook sida. Använd färgglada markörer och mönster rita eller bilder som kommer att gå bra med temat för din gästbok. Du kan också lägga till andra objekt såsom tillbehör, cut outs, pärlor och allt som kommer att göra scrapbook mer attraktiv.
  • Klistra bakgrunden. Om du klippa din egen bakgrund, klistra in den på sidorna av klippbok för att använda dem som bakgrund. Använd lim för att göra detta, men se till att du använder limmet jämnt på sidorna så att inga delar kommer att bukta uppåt. Låt limmet torka helt innan du börjar arbeta på en annan sida.


Dessa är de steg som du kan följa om du vill lära dig att göra din egen bakgrund scrapbook sida. Stegen är verkligen lätt att följa. Allt du behöver göra är att använda din kreativitet för att göra unika och underbara bakgrunder för din gästbok. Ett annat alternativ för dig är att söka efter vissa bakgrunder på Internet och skriva ut dem på papper så att du kan använda dem som bakgrund för din gästbok. Du kan också skapa en online klippbok så att det blir lättare för dig att avsluta dina skapelser utan att behöva köpa konst material. Några av de webbplatser som erbjuder online klippbok tjänster omfattar scrapo.com och scrapblog.com .