E2a

Hur man gör en återanvändbar livsmedelsbutik säck

Efter en enda eller ett fåtal användningar

Efter en enda eller ett fåtal användningar, få plastpåsar kastas och avveckla som skräp eller i magen oskyldiga djur. Det finns en växande medvetenhet om de negativa effekterna av en modern livsstil på miljön och i slutändan, om den mänskliga befolkningen. Människor söker nu efter sätt att minska sitt avfall och vara mer miljövänlig. Ett av de sätt du kan följa denna trend är att lära sig att göra en återanvändbar livsmedelsbutik säck gjord av material som du redan har i ditt eget hem. Här är några användbara tips om hur man ska gå tillväga:

  1. För detta projekt behöver du följande material: en stadig tygbit som du kan använda som en livsmedelsbutik säck som en gammal örngott, gammal filt, skjortor, breda ben byxor denim eller jackor eller gamla handdukar. Dessutom behöver du också en symaskin, linjal och måttband, sax och tråd, nålar och en stor brun livsmedelsbutiker papperspåse med en bas.
  2. Gör en mall för kropp livsmedelsbutiker säck med väska papper livsmedelsbutiker. Du kan använda stora variation med en platt botten som gör att väskan stå. Omvänt kan du också välja att använda de mindre. Storleken beror på hur stor du vill att din återanvändbar matkassen vara. Skär en sida av papperet påsen öppen, då måste bas. Mallen pjäs ska ha sex sidor. Markera de sidor du skär. Du kommer att sy den faktiska säcken längs dessa sidor senare. Ställ mallen arb åt sidan ett tag.
  3. Gör banden i väskan genom att mäta två remsor av 2,25 av 34 inches direkt på duken.
  4. Skär duken efter mallen pjäs. Skär bitar för banden. Oroa dig inte om din duk är inte tillräckligt stor för mallen. Du kan helt enkelt sy en annan tygstycke på den så att du kan få rätt storlek.
  5. Att se till att kanterna på säcken inte frans, sy hemlines på fransade delarna av duken.
  6. För att göra kroppen av ryggen, helt enkelt sy ihop kanterna på duken på din symaskin. Sy längs sidorna du tidigare skär när du gör mallen papperspåse.
  7. Sy banden i din väska. Ta en bit, högra sidan av tyget mot dig och vik tyget på längden. Säkra luckan för hela stycke med stift så att den inte rör sig när du kör den på symaskinen senare. Gör samma sak med den andra delen. Justera längden på remmarna att passa storleken på väskan du gjort.
  8. Sy längs 34 tum längd av den öppna kanten av banden. Ta bort stiften efter sömnaden. Sy en två tum sidan stängd. Vänd remmen ut och in, med hjälp av en penna för att vända sida trasa rätt ut. Sy öppningen nära. Gör samma sak med den andra remmen.
  9. Rita små rutor på varje ände av banden. Sy banden säkert på den yttre delen av påsen, efter rutor du ritade i varje ände.

Hur man gör en återanvändbar livsmedelsbutik säck. Gör en mall för kropp livsmedelsbutiker säck med väska papper livsmedelsbutiker.
Hur man gör en återanvändbar livsmedelsbutik säck. Gör en mall för kropp livsmedelsbutiker säck med väska papper livsmedelsbutiker.

Crafting en återanvändbar livsmedelsbutik säck är ganska lätt. Om du inte vet hur man ska sy med en symaskin, kan du använda ett gammalt örngott och hand-sy band på.