E2a

Hur man gör elastiska pärlstav ringar

Trött på dina egna ringar

Trött på dina egna ringar? Är du på humör för något nytt och roligt? Om så är fallet, här hur man gör en ring med läckra pärlor och elastiska som bara kan vara en rolig och enkel projekt för dig!

Hur man gör elastiska pärlstav ringar. Det första som du kommer att vilja göra är att ta strängen eller band av elastiskt och linda den runt fingret som du bär dina ringar på.
Hur man gör elastiska pärlstav ringar. Det första som du kommer att vilja göra är att ta strängen eller band av elastiskt och linda den runt fingret som du bär dina ringar på.

Det första steget att komma igång med projektet är att samla alla de tillbehör du behöver. Om du har erfarenhet av att göra smycken och har redan leveranser av din egen, är allt som skulle behövas:

 1. Enkla smycken gör elastisk sträng (klar skulle vara det bästa), eller ett band av klar elastisk, eller både och. Det beror på vad du vill att ringen ska se ut.
 2. Små pärlor (antingen plast, glas eller vilken du vill)
 3. En liten skål för dina pärlor
 4. Tejp
 5. Sax
 6. Nål-nålträdaren (tillval om du vill använda mindre pärlor)

Om du är ny på smycken gör så allt du behöver göra är att släppa av din lokala konst och hantverk lagra (butiker som Michaels eller Joann Tyger lager allt du behöver). När du är där en anställd ska kunna hjälpa dig att hitta alla de punkter som anges ovan.

Trött på dina egna ringar. Börja att pärlorna!
Trött på dina egna ringar. Börja att pärlorna!

Okej, så nu kan du komma igång.

 1. Det första som du kommer att vilja göra är att ta strängen eller band av elastiskt och linda den runt fingret som du bär dina ringar på. Hur många gånger du linda den runt är upp till dig. Om du gillar att bära ringar på flera fingrar bör du se till den längd som du skär är mindre än bredden på fingret. På detta sätt ringen kan bäras på alla finger som du väljer.
 2. Ta saxen och klippa mängden elastiska du har mätt.
 3. Placera en bit tejp på slutet av den elastiska, så att kulorna inte ramlar av när du börjar strängarna dem.
 4. Nu är det roliga! Börja att pärlorna! Om du har beslutat om en viss färgkombination gå för det. Om du har problem med stringing den första pärlan - om pärlorna som du har plockat är mycket små - försöker med hjälp av en nål-nålträdaren. Du kan använda detta genom att placera en del av den elastiska i tråden öppningen och sedan peta änden av tråden hela vägen igenom pärlan. Tråden ska komma ut i andra änden med sträng av elastiskt.
 5. Nu när du är klar med strängarna dina pärlor ta bort tejpen från änden och knyt de två ändarna. Se till att knut som du gör är säker så att det inte kommer att lossna. Se också till att de slutliga delarna är diskreta. När du är klar, viola! Du har just gjort din egen pärlstav ring. Slip det på som du vill eller linda den runt två gånger.
 6. Om du upptäcker att du gillar det du har gjort, gör en ny.