E2a

Hur man gör egen broderi

Skapa din egen broderi kan låta komplicerat men med de rätta åtgärderna, det är faktiskt mycket lätt att göra en. Du ser, alla brodermaskiner har sina egna stilar. Varje har ett förinställt mönster att få den avsedda visuella resultatet på tyget. Men det finns bara en grundläggande bågen teknik som du enkelt kan leka med. Nyckeln är att förstå hur maskinen fungerar och hur bågarna håller loopas. Så bara sätta på din inlärning mössa och utforska steg för steg guide om hur man gör egna broderier.

Hur man gör egen broderi. Först måste du skapa en design.
Hur man gör egen broderi. Först måste du skapa en design.

 1. Först måste du skapa en design. Se till att du sätter i papper genom att rita den eller skriva ut den från din dator. Det rekommenderas dock att du skriver din design på din dator. Du kan antingen skanna din ritning eller genom att bläddra på nätet, kan du enkelt hitta massor av mönster som redan är digitaliserade. Detta kan spara dig tid och arbete samtidigt som du är en professionell kvalitet till den.
 2. När du har din konst färdig, lägg den i den angivna tyget. Så snart du har bestämt var du skulle vilja placera din design, leta efter den minsta bågen (den stramare det är, desto tätare broderiet skulle vara). Se till att du markerar det genom att använda en temporär tyg penna.
 3. Gör din tryckt motiv som din guide. Först låg tyget på en plan yta och sätta designen på toppen. Du ställer sedan den yttre bågen. Se till att din design är i centrum innan du börjar brodera.
 4. Du måste skydda tyget genom att placera en hand på den inre bågen. Applicera samma tryck genom att trycka ner på båda sidor. För att korrigera spänningen på tyget kan du justera skruven på den yttre slingan på maskinen.
 5. Du kan sedan börja brodera använder maskinen genom att följa mönstret. Försiktigt spåra det med hjälp av trace-funktionen på maskinen.

Här är några användbara tips:

 • Du kan surfa på nätet för att lära sig mer om broderier och brodermaskiner. Det skulle vara till stor hjälp för dig att vara kunnig.
 • Om detta är första gången, börja på ett enkelt sätt. Skapa inte en design som är komplex. Detta kan göra det svårt för dig att följa därmed gör det längre tid för dig att avsluta ditt broderi.
 • Var kreativ med färger. Det är alltid roligt att se något funky och unikt.
 • Använd alltid trace-funktionen på din maskin. Detta garanterar att din design inte kommer att vara för stor för ringarna.
 • Innan du börjar brodera, justera allt enligt dina önskemål för smidig segling. Detta för att undvika irriterande ändringar efter allt är på plats.
 • Se till att du håller den manuella brodermaskin för framtida referens eller för felsökning.

Nu när du vet hur du gör din egen broderi

Nu när du vet hur du gör din egen broderi, är allt som är kvar för dig att göra för att börja göra en. Var inte rädd för att göra misstag, utveckla din nyfunna kunskap genom att lära av dem. Alltid öva tills du får det rätt. Lycka till!