E2a

Hur man gör dryck glasunderlägg från ditt barns konstverk

Barn är förtjust i konst

Barn är förtjust i konst. De spenderar tid ritning, färgning, målning och gör precis vad som helst som har att göra med hantverk. Föräldrar är förtjust i antingen visa sina barns konst på sina arbetsstationer medan vissa hålla dem i lådor. Det finns dock ett annat sätt att återställa och bevara dina barns konstverk samtidigt visa och sätta dem i god användning. Det är att vända de konstverk i glasunderlägg som du enkelt kan använda hemma.

Samla dem konstverk

Hur man gör dryck glasunderlägg från ditt barns konstverk. Förbered ditt material.
Hur man gör dryck glasunderlägg från ditt barns konstverk. Förbered ditt material.

Samla dem konstverk. Du skulle vilja börja med att samla in dina barns konstverk. Titta in dina minnessaker lådor för att identifiera vilka konstverk du kommer att arbeta med att skapa de dryck glasunderlägg. Om du inte har någon förvaras, vad du kan göra är att bjuda in dina barn till ett konstverk session med dig. Du kan be dem att dra former siffror eller något som de föredrar att vara tillräckligt stor för att fungera som en dryck och dalbana.

Förbered ditt material. Det är bäst för dig att ha allt material du behöver. Det är verkligen ingen anledning att oroa sig för detta eftersom dessa leveranser kan vara lätt att hitta i hemmet och om inte, lätt köpas i en hantverk eller järnaffärer. Kork blad, polyuretan och hantverk kniv och lim bör ingå i materialet lista.

Klippa ut konstverk: Nästa steg är att du ska klippa ut den valda konstverk. Du har flera alternativ att gå omkring i skärning. Du kan antingen följa en 4 x 4 tums avsnitt eller besluta att följa formen på teckningen. Se bara till att storleken är bara om rätten att använda som en dryck och dalbana. Såsom nämnts ovan, är en 4 x 4 sektion föreslås.

Skära ut korken: Följ mönstret eller formen på konstverk i skära ut korken arket. Det kan vara lättare att göra detta genom att spåra konstverk ovanpå korken arket. Trace med hänsyn gör korken storlek lite större än konstverket. Det kommer att bli bättre att göra två kork outs ark skurna i teckningen. Detta kommer att ge ytterligare tyngd åt dalbana att göra och kommer att stoppa den från att curling.

Skapa drycken dalbana

Barn är förtjust i konst. Skapa drycken dalbana.
Barn är förtjust i konst. Skapa drycken dalbana.

Skapa drycken dalbana. Börja med att limma två kork blad urtag. Detta kan göras med användning av hantverk lim. Ställ den åt sidan ett tag för att låta det torka. När torr, är nästa steg att tillämpa vissa lim till konstverk och hålla den på toppen av urtag som har limmats ihop. Vänta tills det att försöka trimma av överskottet så att det ser snyggt och prydlig.

Coat den. Täck dalbana genom efterbehandling av den med en borste av polyuretan. Detta ger dalbana en look som är polerad och bevarar färgen på teckningen.

Detta är en verksamhet som även kan fungera som limning tid för föräldrar och barn. Efteråt kan du be antingen sin hjälp i dalbana projektet eller ens överraska dem med hur du har ännu vänt sitt konstverk till ett annat konstverk!